FOLLOW US: facebook twitter

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Άγγελου Φιλιππόπουλου – Ανακοίνωση του Ιατροδικαστή-τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του 32χρονου

Ημερομηνία: 06-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69248″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανακοίνωση μετά τη νεκροψία του αδικοχαμένου εργαζόμενου στην Fargeco Hellas στη μονάδα των Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών, Άγγελου Φιλιππόπουλου, εξέδωσε χθες ο Ιατροδικαστής και Τεχνικών Σύμβουλος της οικογένειας Κωνσταντίνος Ανδρέου.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι εξεδόθη δήλωση από την εργοδότρια εταιρεία του θανόντος Άγγελου Φιλιππόπουλου, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του ως άνω, οι τρεις συμμετέχοντες Ιατροδικαστές, «απέκλεισαν το ενδεχόμενο ασφυξίας, αναθυμιάσεων». Στην ίδια δήλωση αναφέρεται ότι «τα αποτελέσματα αυτά αποκλείουν κάθε ευθύνη της εταιρείας».

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτά προκύπτουν από πληροφορίες που έλαβαν από τον τεχνικό τους σύμβουλο. Οι ως άνω αναφερόμενες δηλώσεις είναι κατηγορηματικά αναληθείς και θεωρώ βέβαιο ότι δεν αποτελούν τις θέσεις του τεχνικού συμβούλου – ιατροδικαστού, αλλά ευσεβείς πόθους της επιχείρησης στην οποία συνέβη το, σαφώς, εργατικό ατύχημα. Όχι μόνο δεν απεκλείσθη το ενδεχόμενο ο θάνατος του άτυχου εργάτη να προήλθε από αναθυμιάσεις, αλλά την παρούσα στιγμή, πριν το πέρας των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αποτελεί την πιθανότερη αιτία.

Την ώρα που τρεις ειδικοί επιστήμονες (ειδικοί Ιατροδικαστές), συμφωνούν ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ενόσω η διαδικασία της ανάλυσης των δεκάδων δειγμάτων που ελήφθησαν προς ιστοπαθολογική και τοξικολογική εξέταση, δεν έχει καν ξεκινήσει, η ως άνω δήλωση κρίνεται ως αναληθής και άστοχη, προλαμβάνοντας τα τελικά αποτελέσματα που θα προκύψουν μετά από πολύμηνη, κοπιώδη προσπάθεια εργαστηριακών αναλύσεων.

Οφείλουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, μέχρι να προκύψουν οι τελικές εκθέσεις και των τριών ειδικών Ιατροδικαστών, να μην προβαίνουν σε τόσο προκλητικές και ασεβείς κινήσεις προς την οικογένεια του εκλιπόντος» αναφέρει η ανακοίνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot