FOLLOW US: facebook twitter

Αποστολή αλληλεγγύης από τους αστυνομικούς της Ηλείας

Ημερομηνία: 30-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67222″ img_size=”full”][vc_column_text]Σημαντική ήταν η ανταπόκριση στους κόλπους των αστυνομικών της Ηλείας που κινητοποιήθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης. Μια πράξη αλληλεγγύης, ίσως το ελάχιστο που μπορεί να υπάρξει τούτη την ώρα για τους πληγέντες της Αττικής, στις φονικές πυρκαγιές, της περασμένης Δευτέρας. Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ειδών και η μεταφορά στην Αττική έγινε την Κυριακή.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παναγιώτης Ζώντος, δήλωσε τα εξής: “Έχοντας  βιώσει κατά το παρελθόν αντίστοιχα συναισθήματα και Θέλοντας να συμπαρασταθούμε στους  συνανθρώπους μας  στις δύσκολες αυτές στιγμές  που περνούν καθότι  επλήγησαν  από τις  φονικές  πυρκαγιές ,η Ένωση Αστυνομικών  Ν. Ηλείας ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς και αλληλεγγύης, αστυνομικοί προέβησαν σε αιμοδοσία, ενώ συγκεντρώθηκαν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό  τα οποία σε συνεργασία με την Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής ,θα μεταφερθούν αύριο το πρωί στον χώρο συγκέντρωσης  αλληλοβοηθείας  στην Ραφήνα . Νιώθω την ανάγκη να  ευχαριστήσω  τον Αστυνομικό Διευθυντή κ . Παπασωτηρίου Σωτήριο που ήταν αρωγός σε αυτήν  την προσπάθεια και τους Αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ηλείας  τα ΜΜΕ,  τον κλάδο των αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ Ολυμπιακή Ένωση ,την εταιρεία TAXI OIL ΕΠΕ τα super market TΕΡΖΗΣ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΚΕ – ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Μ & ΣΙΑ, διάφορα φαρμακεία και πολίτες του Πύργου”.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Σωτήρης Παπασωτηρίου, τόνισε πως “… όλος ο κόσμος και η κοινωνία συγκινήθηκε και πόνεσε για τα ανθρώπινα θύματα της πύρινης λαίλαπας, στο Μάτι Αττικής. Η σκέψη όλων μας είναι στους συγγενείς, αυτών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη φωτιά. Αυτό που κάνουμε σήμερα είναι κυρίως συμβολική κίνηση, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους.  Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζουν, αυτή τη δύσκολη κατάσταση, την απώλεια τόσων αγαπημένων προσώπων”.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1532932409160-12215c57-29d2-7″ include=”67223,67224,67225″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot