FOLLOW US: facebook twitter

Αποθεώθηκε ο Σωκράτης Μάλαμας στο θέατρο Φλόκα

Ημερομηνία: 09-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα

Μάγεψε με την φωνή της η Ιουλία Καραπατάκη

Μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, χάρισαν στον κοινό, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Ιουλία Καραπατάκη, που το βράδυ της Τετάρτης, γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία. Μια πραγματική μαγική βραδιά που εντυπωσίασε το κοινό παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης, παρέσυρε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του, σε έναν μουσικό μαραθώνιο, με τα χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια του αλλά και πολλά άλλα, απρόβλεπτα από το “μαύρο κουτί” της μνήμης και της συγκίνησης.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του (Γιάννης Παπατριανταφύλλου -κοντραμπάσο
Κυριάκος Ταπάκη – λαούτο, μπουζούκι, Κλέων Αντωνίου – ηλεκτρική κιθάρα,
Καλογιάννης Βεράνης – βιολί, τρομπέτα, φωνή, Νίκος Μαγνήσαλης – τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας – κρουστά, φωνή) και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη, χάρισαν όμορφες μουσικές στιγμές παρασύροντας το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Το θέατρο Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας ήταν κατάμεστο από ανθρώπους όλων των ηλικιών, κερκίδες και πλατεία, που χόρεψαν και διασκέδασαν δίνοντας με το χειροκρότημα τους τον ρυθμό και συνοδεύοντας τον αγαπημένο ερμηνευτή στα αγαπημένα του τραγούδια!

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot