FOLLOW US: facebook twitter

Αποζημιώσεις: Κλείδωσε η πληρωμή του 20% στις αποζημιώσεις 2017 για Τετάρτη 26/10

Ημερομηνία: 25-09-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56482″ img_size=”full”][vc_column_text]Για αύριο Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου κλείδωσε – μετά από αλλεπάλληλες αναβολές – η πληρωμή του 20% των αποζημιώσεων για τους αγρότες που υπέστησαν ζημιές το 2017.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στο Agronews ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Φάνης Κουρεμπές ο ήδη η απόφαση της πληρωμής έχει πάρει ΚΑΔ (Κωδικό Αριθμού Δραστηριότητας) και αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ την Δευτέρα, ή την Τρίτη (24/25 Σεπτεμβρίου).

«Εφόσον το θέμα προχώρησε και έχει φύγει από εμάς μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σετεμβρίου. Το ύψος της θα ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η πληρωμή είχε προγραμματιστεί – όπως είχε δηλώσει από τη ΔΕΘ ο κ. Κουρεμπές – για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό.

Όσον αφορά το υπόλοιπο 10%, ο πρόεδρος τους ΕΛΓΑ ανέφερε στο Agronews ότι θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Απέφυγε ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πηγή: Agronews.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot