FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Τσουραπά στον ΠΑΚ

Ημερομηνία: 31-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37668″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣΗ, Γιώργος Τσουραπάς, με δήλωσή του, απάντησε στην ανακοίνωση του ΠΑΚ, αναφέροντας τα εξής: «Διάβασα σήμερα μια ανακοίνωση του ΠΑΚ και του εκπροσώπου του κ. Μπηλιώνη, που με εγκαλεί και με προτρέπει να πάρω θέση σε διαφορά θέματα “λειτουργίας” της ΕΠΣΗ .

Λοιπόν, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι σε κάθε φορέα, υπάρχουν θεσμοί που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε (επομένως και ελεγκτικοί μηχανισμοί), οιοσδήποτε διαπιστώνει οιαδήποτε παρανομία θα πρέπει να την καταγγέλλει στα αρμόδια όργανα ελέγχου, όλα τα υπόλοιπα είναι για τις εντυπώσεις (και μάλιστα προσωρινές).

Επομένως για είναι αξιόπιστος οιοσδήποτε θα πρέπει να γνωρίζει το Νομικό Πλαίσιο λειτουργίας του Φορέα που θέλει να ασχοληθεί.Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω ότι ούτε τον κ.Μπηλιωνη γνωρίζω προσωπικά (δεν έχουμε μιλήσει ποτέ) , ούτε και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζούτζια του Κακοβάτου γνωρίζω, ούτε καν φυσιογνωμικά».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot