FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση Π. Αθανασόπουλου σε Γ. Αργυρόπουλο: «Αντίτιμο δε ζητήσαμε από τις οικογένειες αλλά από τα σωματεία»

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Απάντηση Π. Αθανασόπουλου σε Γ. Αργυρόπουλο για τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Την δική του απάντηση στον επικεφαλής της παράταξης «Οραμα Δημιουργίας» Γιάννη Αργυρόπουλο σχετικά με την κριτική που άσκησε στο θέμα ψήφισης του νέου Κανονισμού Λειτουργίας των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και του αντιτίμου που υποχρεωτικά θα καταβάλουν τα σωματεία, έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παντελής Αθανασόπουλος.

«Κύριε Αργυρόπουλε πόσο κακό είναι να δημιουργείται ένας κανονισμός λειτουργίας, που σκοπός του είναι η σωστή διαχείριση και λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, βάση του οποίου καθορίζονται οι ώρες λειτουργίας, η χρήση – διάθεση τους σε αθλητές, συλλόγους, φορείς κ.τ.λ., το πρόγραμμα χρήσης αυτών, οι υποχρεώσεις των συμμετεχόντων σε αυτές και πολλά άλλα θέματα. Δεν δημιουργήθηκε για να επιβάλλει μόνο το αντίτιμο στα σωματεία!! Δεν γνωρίζατε και επί θητείας σας ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών ότι ο Δήμος παραχωρεί τις εγκαταστάσεις στα σωματεία, τα οποία παίρνουν συνδρομή για τις παροχές τους προς τους αθλητές.

Δεν ήταν ποτέ δωρεάν στα τμήματα υποδομής η εκμάθηση από τα σωματεία!!

Δεν έχετε πληροφορηθεί σωστά, ή εκτός και σας βολεύει να το μεταφέρετε έτσι!!

Ο Δήμος δεν ζήτησε ποτέ αντίτιμο από τις οικογένειες, αλλά από τους συλλόγους που κάνουν χρήση των Δημοτικών εγκαταστάσεων και εισπράττουν συνδρομή.

Αντίτιμο που θα έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, θα μπαίνει σε ειδικό λογαριασμό, και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αρκετό για τις δαπάνες των εγκαταστάσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος