FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα για το Ενωσιακό

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πώς έμπλεξαν την υπόθεση Γκαγκάτση με το Ενωσιακό γήπεδο είναι απορίας άξιον. Ψαχουλεύουν και γράφουν στα σάιτ διάφορα. Άσχετοι με το θέμα. Η εμπλοκή του Γκαγκάτση αφορά και μόνον το μπόνους που εδικαιούτο και πήρε ο Ρεχάγκελ, μέχρι πρότινος Ομοσπονδιακός προπονητής. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τα 800 χιλιάδες ελβετικά φράγκα που έστειλε το 2007 η ΟΥΕΦΑ για να δοθούν στις πυρόπληκτες περιοχές; Έχουν περάσει δέκα χρόνια κι ασχολούνται με… τρίχες!

*Το θέμα είναι πως ο Γκαγκάτσης υπήρξε ευεργέτης της ποδοσφαιρικής Ηλείας, γιατί αντί να μοιράσει τα δοθέντα χρήματα στους τέσσερις πυρόπληκτους νομούς, τα έδωσε όλα στην ΕΠΣ Ηλείας κι έτσι φτιάχτηκε το Ενωσιακό γήπεδο, που είχε καταντήσει γεφύρι της Άρτας. Θα βεβαιωθείτε αν πάτε μια βόλτα πιο κάτω από το σημερινό Ενωσιακό, όπου υπάρχουν τα απομεινάρια του εγκαταλειφθέντος μισοτελειωμένου Ενωσιακού επί Αναστασόπουλου.

*Τώρα, ποια χρήματα θα διεκδικήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Άρης Κουλούρης, δεν γνωρίζουμε. Αυτά είπε σε συνέντευξη στην ΕΡΑ Πύργου προχτές στο Μπάμπη Πλάγο και πολλά άλλα, κατά τη γνώμη μου, ανώφελα. Το θέμα του Ενωσιακού έχει κλείσει και οφείλουμε χάριτες στο Βασίλη Γκαγκάτση! Πολλές δε περισσότερες χάριτες στο μακαριστό Γιώργο Παπαγεωργίου.

 

Μια καταγγελία για το Ενωσιακό

Ακούσαμε στην ΕΡΑ Πύργου και τον Κώστα Φωτόπουλο για την ίδια υπόθεση. Τότε, δηλαδή το Μάη του 2007, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και γνωρίζει άριστα το θέμα. Μάλιστα, μας θύμισε εκείνο τον τύπο, κάποιον Παπαδόπουλο ή Παπαδάκο (εκ Γαστούνης ορμώμενο) ο οποίος έκανε καταγγελία για το Ενωσιακό, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ποιος ώθησε τότε αυτό τον κύριο να κάνει τις καταγγελίες και γιατί!

 

Ακέραιος ο Γιαννόπουλος

Η εκπαραθύρωση του Σάκη Γιαννόπουλου από την Επιτροπή Διαιτησίας αποτελεί ακόμη ένα λάθος της Διοργανώτριας. Τα αίτια και τα αιτιατά τα αναφέραμε χτες. Σήμερα πρέπει να τονίσουμε πως η αλλαγή ενός σπουδαίου παράγοντα από αυτή τη θέση, έπρεπε να είχε γίνει στις αρχές της περιόδου κι όχι τώρα. Δεν διώχνεις το συνεργάτη σου κατ’ αυτόν τον τρόπο και εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιαννόπουλος μπορεί να κάθισε στη θέση αρκετά χρόνια. Δεν ευθύνεται ο ίδιος. Άλλωστε, ήταν ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΕΡΑΙΟΣ. Μπορεί να του βρεις λάθος εκτίμηση σε κάποιους ορισμούς. Δεν θα του βρεις όμως δόλο, ούτε υπόγειες διαδρομές…

 

Τέλος ο Κουρμπανάς

Αποτελεί κόλαφο για τον προπονητή, Νίκο Κουρμπανά, η απόλυσή του από τον Παναιγιάλειο. Γιατί νωρίτερα είχε εγκαταλείψει τον Πανηλειακό, χάριν των Αιγιωτών. Τον Πανηλειακό όχι μόνον τον εγκατέλειψε αλλά κατ’ εμέ τον κατέστρεψε με τις επιλογές του. Αναφέρομαι ειδικά , γιατί έδιωξε το Δημήτρη Παναγιωτόπουλο (βασικός στον Τηλυκράτη), το Βλαχόπουλο και τον Παναγόπουλο. Όλα όμως εδώ πληρώνονται!

 

Δεν υπάρχουν…

Παιδιά, εκεί στο Τραγανό, δεν γίνεται να επιτίθεται μια ολόκληρη διοίκηση σε ένα αθλητικογράφο, επειδή εξέφρασε την άποψή του για τη διαιτησία ενός αγώνα. Αυτά δεν υπάρχουν…

 

Νέα αναβολή

Είχαν δεν είχαν, προχώρησαν στην αναβολή δύο αγώνων του Κυπέλλου την ύστατη στιγμή. Ανέβαλαν το Ενιπέας-Πανηλειακός και το Σαβάλια-Νίκη. Πάλι καλά που δεν ανέβαλαν και τα άλλα δύο παιχνίδια, όπου μετέχουν ο Αστέρας και ο Παμβουπρασιακός.

 

Συμφώνησαν με το Γιαννόπουλο

Στην περίφημη συνάντηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ πρόσφατα στην Πάτρα, ενώπιον του Περέιρα, οι παράγοντες της Διαιτησίας συμφώνησαν με την άποψη του Σάκη Γιαννόπουλου περί τη συγκρότηση της Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και τα ποσοστά των διαιτητών. Συμφώνησαν οι οχτώ από εννέα εκπροσώπους πλην του Τσούκα (Αρκαδίας). Αυτό κάτι δείχνει. Κι αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ (ο Γραμμένος) αφήσει ως έχει τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ στην Επιτροπή, για τα ποσοστά των διαιτητών όλο και κάτι θα κάνει!

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Στη δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση δίδαξε ο Νίκος Ρουμπάνης με θέμα: «Υποσχόμενη επίθεση, προφανής ευκαιρία για γκολ». Αρκετά ενδιαφέρον θέμα για τους διαιτητές.

*Απών από τη διδασκαλία ο πρόεδρος, γιατί την ίδια ώρα προήδρευε του Δ.Σ. της Ένωσης.

*Προχθές στο Κύπελλο και στον αγώνα Σπάρτη-Ατρόμητος Αθ., ο Γιάννης Καραλής ήταν βοηθός του Μακρυπόδη (Αχαΐας), ενώ ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος ήταν 4ος.

*Χθες εξάλλου, επίσης για το Κύπελλο, στον αγώνα Παναχαϊκή-ΠΑΟ με διαιτητή το Μπλάνα (Μεσσηνίας), ο Άγγελος Πήττας ήταν βοηθός και 4ος ο Αδαμόπουλος, πατριώτης μας, αλλά ανήκων στην ΕΠΣ Ζακύνθου.

*Τραυματίστηκε στο πόδι ο διαιτητής Πάνος Παυλόπουλος σε τροχαίο, όπως μάθαμε. Ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός και για φέτος δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Η στήλη συμπάσχει και εύχεται υπομονή γιατί ο Παυλόπουλος ανήκει στους αξιόλογους του χώρου.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος