FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τέσσερα διπλά στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 10-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεύτερη αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με φυσιολογικά αποτελέσματα. Ξεχωρίζουν, φυσικά, τα τρία διπλά Διαγόρα, Ιάλυσου και Πανηλειακού, με κατώτερες ποιοτικά ομάδες, ενώ και η Ραφήνα έκανε δεύτερη νίκη με τον ανέτοιμο Αστέρα Αμαλιάδας. Τέσσερα διπλά δεν τα θεωρείς και λίγα στα έξι παιχνίδια! Φυσιολογικές οι νίκες του Παλληνιακού επί της Νίκης Τραγανού που είχε απουσίες, ενώ ο ΠΑΟΒ ήταν άνετος με τους Ριολίτες.

*Όσοι είδαν το Σάββατο «ζωντανό» το παιχνίδι Παναιγιάλειος –Ιάλυσος διαπίστωσαν πως η ομάδα του Αιγίου ήταν «λίγη» και ο Ιάλυσος πήρε τη νίκη, γιατί στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθλαμος.

*Πάντως την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε το ροδίτικο ντέρμπι Διαγόρας-Ιάλυσος καθώς και το ηλειακό ντέρμπι Πανηλειακός-Παμβουπρασιακός κι ούτε ψύλλος στον… κόρφο τους!

*Ο Αστέρας πάει στο σμαραγδένιο νησί να παίξει με το Φοίβο, ενώ η Νίκη παίζει μέσα με τον Παναιγιάλειο.

 

Παραίτηση Κλάδη

Ο Μεσσήνιος προπονητής του Αστέρα, Κώστας Κλάδης, αποτελεί παρελθόν. Φυσιολογική κατάληξη μιας κατάστασης, η οποία έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας ως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και το οικονομικό. Δύσκολες καταστάσεις σε εποχή ισχνών αγελάδων. Ο Κλάδης δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος που έχει αποχωρήσει ήδη από ομάδα Γ΄ Εθνικής.

*Ο Ιάλυσος έχει αλλάξει τρεις, ο Πανηλειακός άλλαξε, επίσης, όπως και ο Παναιγιάλειος.

 

Στο προσκήνιο ο Φωτόπουλος

Ήδη από τη Δευτέρα το μεσημέρι συζητείται το όνομα του Ηλία Φωτόπουλου για τον πάγκο του Αστέρα. Μπορεί να έχει κλείσει κιόλας, όταν γράφουμε τούτες τις γραμμές. Προσωπικά θεωρώ σημαντική προπονητική φυσιογνωμία τον Ηλία και ικανότατο να κρατήσει το βάρος του ονόματος των «βυσσινί».

 

Ιπτάμενος Λαδάς

Ο 19χρονος γκολκίπερ, Γιώργος Λαδάς, γιος του Άρη, διάγει τη δεύτερη χρονιά του στη Βάρδα και καθιερώνεται ως γκολκίπερ ολκής. Τόσο στα Βραχνέικα, όσο και προχτές με το Ριόλο που διέπρεψε. Νεαρός στην ηλικία θα έχει μέλλον στη θέση Νο 1. Όλοι μιλάνε για καταπληκτικό νεαρό που δουλεύει πολύ με τον Κουτσούμπα. Πέρυσι ήταν στη σκιά του Καπούταγλη, φέτος όμως πήρε αγκαζέ τη θέση και… πάει!

*Παράλληλα, ο αδερφός του, Παναγιώτης, είναι φύλακας άγγελος της εστίας της Καλλιθέας, που ανήκει στον έβδομο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Είναι μόλις η τρίτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχει παιχνίδι που δεν γίνεται και οι ομάδες παίρνουν άκοπο τρίποντο. Οι ομάδες δεν έχουν στρώσει ακόμη, ενώ στα παιχνίδια δημιουργούνται απρόβλεπτες καταστάσεις. Να μην παραγνωρίζουμε δε και το παράγοντα διαιτησία, ο οποίος ενίοτε παίζει έναν ρόλο.

*Στα προγνωστικά μου για την αγωνιστική είχα προβλέψει τέσσερα διπλά. Και ήρθαν! Δεν είμαι προφήτης, αλλά τα δεδομένα κάτι τέτοιο προμήνυαν. Ωστόσο δεν ήρθε ένα διπλό αναμενόμενο εν πολλοίς και ήρθε άλλο.

*Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ενιπέας στη Ζαχάρω, ενώ μεγάλες νίκες πέτυχαν εκτός έδρας η Θύελλα (πρώτη φετινή) και το Κουρτέσι. Η πρώτη στο Καρκαλέτσι επί της Πηνείας και το δεύτερο στην κοντινή (Παλαιά) Μανολάδα.

*Σημαντική και η νίκη του Λευκού Αστέρα επί του Αλφειού, μια δύσκολη νίκη που επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις.

 

Παρελθόν ο Πολίτης

Δεν μπορούμε ακριβώς να γνωρίζουμε τα ενδότερα των ομάδων. Το γεγονός όμως ότι η «Προο» έχασε στο σπίτι της από το γειτονικό ΑΠΟΚ, έγινε αιτία του αιφνίδιου διαζυγίου με τον προπονητή Μάκη Πολίτη, ο οποίος ήταν μόνιμος… κάτοικος Μανολάδας. Στα γρήγορα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του, ο Χρηστίδης από τη γειτονική Πάτρα!

 

Η νίκη του Ενιπέα

Ο Ενιπέας είναι καλή ομάδα και κατά τη γνώμη μου, η οποία έχει εκφραστεί εδώ και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι μία εκ των δύο πρώτων στην τελική βαθμολογία. Η άλλη θα είναι ο Ξενοφών. Αυτά έχουν γραφεί και δεν ξεγράφονται.

*Στη Ζαχάρω πέτυχε μεγάλη νίκη επί του φορμαρισμένου Ολυμπιακού, ο οποίος πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη που χαρακτηρίζονται παιδαριώδη. Δύο γκολ έτυχε ο Μπατζακόπουλος, ο οποίος σκοράρει εύκολα. Κορυφαίοι παίκτες ο Γκρίλλας και ο Δούλος από πλευράς ομάδας Λαντζοΐου. Σταθερή αξία ο ρέφερι Άγγελος Πήττας άγγιξε το τέλειο.

 

Τρομερό διπλό της Θύελλας

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Θύελλα στην Πηνεία. Απτόητοι παρότι για ολόκληρο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, νίκησαν χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν ο Κότσι και ο Ρενάλντο!

*Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι το γεγονός ότι ο ρέφερι Σφυρής έβγαλε συνολικά τέσσερις κόκκινες!

*Το αποτέλεσμα αυτό ήταν τονωτική ένεση για τους ηρωικούς Θυελλιώτες, οι οποίοι έμειναν χωρίς προπονητή και την ομάδα κοούτσαραν οι Προκόπης-Δεσύλλας που ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους!

 

Ο γιατρός δεν παίζει!

Ένα προς ένα τακτοποιεί τα θέματά της η Διοργανώτρια, ΕΠΣ Ηλείας. Έτσι πήρε απόφαση, πως ένας γιατρός δεν μπορεί να είναι συγχρόνως και ποδοσφαιριστής! Είχε γίνει κι αυτό πέρυσι και είχε γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ανά την επικράτεια.

Αυτονόητα πράγματα που βασάνισαν και βασανίζουν τους νέους συμβούλους του Άρη Κουλούρη…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot