FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τέλος οι «Πυρσοί», τέλος ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν τρέφουμε προσωπικά αυταπάτες περί το μέλλον του Πανηλειακού. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα απ’ όσα αντιληφθήκαμε κατά την προχτεσινή Γενική Συνέλευση, που κατά τη γνώμη μας χαρακτηρίζεται πολύ «φτωχή» από άποψη συμμετοχής. Ήταν δεν ήταν 40 πρόσωπα στην αίθουσα. Αδιαφορία στη νιοστή. Γι’ αυτό κόπηκαν 47 εισιτήρια με τον Τσικλητήρα, γι’ αυτό διατέθηκαν μόνον 87 διαρκείας…

*Προσωπικά δεν περιμένουμε να μπουν στην κίνηση άλλα πρόσωπα, όπως προσδοκούν οι «Πυρσοί». Αν αλλάξουν ρότα οι ίδιοι θα σωθεί η ομάδα, αλλιώς μην περιμένετε να κατεβεί στο πρωτάθλημα οι Πανηλειακός. Και κάτι άλλο, επειδή είχαμε σχολιάσει ότι η ομάδα χρωστάει σε παίκτες, αυτό το επιβεβαιώσαμε. Υπάρχει ένα χρέος μικρό που αφορά το μήνα Μάιο.

 

Αισιόδοξος ο Δήμαρχος

Μοναδική νότα αισιοδοξίας στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης ήταν αφενός η παρουσία του Δημάρχου Πύργου, Γαβριήλ Λιατσή, όσο κι όσα είπε κατά την ομιλία του. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του στους «Πυρσούς», την οποία άλλωστε έχει επιδείξει στο παρελθόν, ενώ μίλησε και για το περίφημο σκέπαστρο στην κερκίδα. Έκανε τη σχετική «επίθεση» στην ΕΠΣΗ ακόμη και για την ονομασία του Ενωσιακού γηπέδου!

 

Γυναικοκρατία στη Ν.Φιγαλεία

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Ν.Φιγαλείας εξελέγησαν πέντε γυναίκες! Το συμβούλιο είναι εννεαμελές με πρόεδρο τον έμπορο, Γιώργο Καπλάνη, αλλά μαζί του εξελέγησαν και πέντε γυναίκες με τη Σταυρούλα Κουτσοπούλου να είναι Γραμματέας! Οι υπόλοιπες κυρίες ή δεσποινίδες είναι: Σοφία Καράπαπα, Αθηνά Λεμπέση, Ειρήνη Μανιάτη και Πέννυ Χρούση. Μπράβο τους και καλή θητεία!

 

Σε καμπή ο Αίας

Σε πολύ δύσκολη καμπή βρίσκεται και πάλι ο Αίας Γαστούνης. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα επανήλθε ως πρωταθλήτρια στην Α΄ τοπική, στις δύο συνελεύσεις που προηγήθηκαν της προχτεσινής δεν είχαμε κάτι αισιόδοξο. Ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Θεοδόσης τα είπε έξω από τα δόντια για την χαρακτηριστική αποχή των φιλάθλων από τους αγώνες της ομάδας. Έτσι, ούτε τα έξοδα της διαιτησίας δεν έβγαιναν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

*Μπροστά σ’ αυτό το αδιέξοδο έγινε και η χτεσινή τρίτη συνέλευση του ιστορικού σωματείου και θα δούμε τις εξελίξεις. Πάντως ο παράγοντας του σωματείου, Κώστας Καραμιχάλης, σε επικοινωνία που είχαμε ήταν κάθετος για το μέλλον της ομάδας, το οποίο περιέγραψε ως ζοφερό, αν λείπουν μέσα από τον Αίαντα οι Θεοδόσης, Μπίρμπας και Κλάδης!

 

Θετική πορεία το Πελόπιο

Νεοφώτιστος και ο ιστορικός Πέλοψ Πελοπίου στην Α2. Συνέχισε και φέτος στην προεδρία ο Νίκος Χριστόπουλος και προπονητής συνέχισε ο Δημήτρης Μπατζάκας. Με χαμηλό μπάτζετ έκανε ένα δυναμικό σύνολο και δίκαια κρατήθηκε στην κατηγορία. Κατέκτησε τελικά την 11η θέση, χωρίς να έχει σταθερή πορεία. Ειδικά ήταν αρκετά καλός στον πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο είχε αγωνιστικά προβλήματα που τον επηρέασαν.

*Κορυφαίος παίκτης του ο γκολκίπερ Γρηγόρης Νικολόπουλος, ενώ ξεχώρισαν ο Θ. Χριστόπουλος, ο Δρουβιώτης, ο Ηλιόπουλος και οι Γκολφίνος, Π. Φωτεινόπουλος που πέτυχαν από 6 γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Νεκτάριος Σταμόπουλος (7 γκολ), παρότι ήρθε στην ομάδα αργά.

 

Επιτυχημένοι οι Λέοντες

Νεοφώτιστη ομάδα και η Ακαδημία «Λέοντες» Αμαλιάδας, που κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία αρκετά εύκολα, αφού είχε σταθερή πορεία στους δύο γύρους. Λόγω έλλειψης γηπέδου υποχρεώθηκε να αγωνίζεται στο γηπ. Αμπελοκάμπου, αλλά τα κατάφεραν οι παίκτες του Θωμά Πατσαούρα. Στην προεδρία ήταν κι εδώ γυναίκα, η φίλαθλος Πόπη Σπυροπούλου.

*Πρέπει να πούμε πως η ομάδα των Λεόντων αντικατέστησε την αντίστοιχη του Α.Ο. Χελιδόνια, που δεν κατέβηκε στην Α2. Είχε πρώτο σκόρερ τον Μπάκο (10 γκολ), ενώ ο Γιώργος Παρασκευόπουλος ήταν η πρώτη σε συμμετοχή σ’ ολόκληρη την Α2. Από κοντά οι Λούντζης, Διονυσόπουλος.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot