FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σε καλό δρόμο ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Για τον μπασκετικό Κόροιβο δεν έχουμε γράψει κάτι ως τώρα. Καιρός είναι λοιπόν. Προσπαθούν για το καλύτερο η διοίκηση και ο Καλαμπάκος. Καλές κινήσεις έχουν κάνει, ανάλογες με τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ. Τα προβλήματα δε λείπουν. Ξαφνικά της δημιούργησε πρόβλημα ο Κονγκολέζος Σονγκάνια, ο οποίος πήγε να την κάνει, αλλά πιάστηκε στα πράσα!

*Θεωρούμε πως έχει γίνει καλή επιλογή Αμερικανών, αλλά βέβαια όλα θα κριθούν στο παρκέ. Από τους Έλληνες, οι νεαροί Σκουλίδας, Μιλεντίγιεβιτς θα βοηθήσουν αρκετά, όπως κα οι γνώριμοι Σαχπατζίδης, Σπυριδωνίδης που ήδη θα παίζουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους «μπλε».

 

Βαφτίστηκε 5ος ο όμιλος

Χωρίς έκπληξη ανακοινώθηκε ο όμιλός μας στη Γ΄ Εθνική. Βαφτίστηκε 5ος με δώδεκα συνολικά ομάδες. Στην εποχή των μνημονίων, πάλι καλά που μόνο 13 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή. Έτσι οι οχτώ όμιλοι γίνανε «οικονομικοί» και βολεύτηκαν και οι νησιώτικες ομάδες  καθώς οι όμιλοι έχουν από έντεκα, με ρεπό και δύο αγώνες λιγότερους. Απομένει να δούμε από τις δώδεκα ομάδες πόσες θα υποβιβαστούν. Πάντως, λέγεται πως στον όμιλο των «12» θα είναι πέντε. Ίδωμεν…

 

Ο Αστέρας

Φιλικά με βαρύτητα δίνει αυτή τη φορά ο Αστέρας. Πάει στη Βάρδα και υποδέχεται την Καλαμάτα. Ευκαιρία για τον Καβακά να μοστράρει τη βασική ενδεκάδα, αφού πλέον βρισκόμαστε προ των πυλών της πρεμιέρας.

 

Κλειδάριθμος

Να απαιτήσουν κλειδάριθμο στην κλήρωση ο Αστέρας και ο Πανηλειακός. Ο Ψαρόπουλος (πρόεδρος της Επιτροπής) πρέπει να κάνει δεκτό αυτό το λογικό αίτημα. Όχι όπως είχε κάνει ο Τζανόπουλος με τη Βάρδα και τη Δόξα πριν δύο χρόνια.

 

Συμπαράσταση

Μεγάλη συμπαράσταση έδειξε η ποδοσφαιρική κοινότητα της Ηλείας και όχι μόνον στον άτυχο Πλαστουργό. Ήταν συγκινητικές οι εκδηλώσεις όλων. Υπομονή και από εμάς, Διονύση!

 

Σε μεγάλη περιπέτεια

Η Διοργανώτρια ΕΠΣ έστειλε σε μεγάλη περιπέτεια τον ΠΑΟ Κακοβάτου και τη Βαρβάσαινα. Αν και πριν τις εκλογές του Φλεβάρη, οι δύο ομάδες ανακάλεσαν την προσφυγή στα δικαστήρια, εντούτοις η Ένωση δεν ανακάλεσε την απόφασή της να μην κάνουν μεταγραφές! Το χειρότερο δεν επιτρέπει ούτε τις αποδεσμεύσεις! Τιμωρεί έτσι και τους παίκτες!

 

Σύνηθες φαινόμενο

Λαθροχειρία έγινε στον καταρτισμό των δύο ομίλων της Β΄ τοπικής. Συνήθη φαινόμενα στη χατιριάρα, εδώ και χρόνια, ΕΠΣΗ. Την πλήρωσε η ομάδα της Βροχίτσας που πήγε στον όμιλο του κάμπου, παρά τη θέλησή της. Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής για ποια γεωγραφικά κριτήρια μιλάμε, ανάμεσα σε Βροχίτσα, Αμπελώνα, Ελαιώνα. Πέρυσι η Α.Ε. Κανουλίων επέλεξε από μόνη της τον όμιλο του κάμπου, ενώ φέτος πήγε στον πρώτο όμιλο. Όταν έχεις ομάδες με κοινή γεωγραφική θέση κάνεις κλήρωση. Ποτέ ορισμό χωρίς διάλογο.

 

Αδιαφάνεια… υγειονομική

Η ΕΠΣΗ κάθε χρόνο παίρνει από τις ομάδες χαράτσι εκατό ευρώπουλα, δηλαδή συγκεντρώνει ποσό κάπου 7 χιλιάδες ευρώ. Τα αποδίδει όλα; Δε νομίζουμε. Πρόσφατα έγινε κατανομή σε 28 τραυματισθέντες. Τέσσερις απορρίφθηκαν, έντεκα είχαν την ένδειξη ελαφρά τραυματίες. Οι άλλοι μισοί πήραν ένα ποσό άγνωστο. Μάθαμε πως μετά την κατανομή, έγινε ανακατανομή των ποσών, γιατί το ποσό δεν έφτανε. Πάντως, σκόπιμα δεν αναγράφεται το ποσό που παίρνει ο καθένας. Πλήρης αδιαφάνεια…

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Είχε σεμινάριο στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη για τους παρατηρητές διαιτησίας με οργάνωση από την περίφημη ΚΕΔ/ΕΠΟ της εξυγίανσης. Μετείχαν από την ΕΠΣΗ οι Ρουμπάνης (πρώτος σε αρχαιότητα), Γιαννόπουλος, Κυριακάκης, Βασιλάκης, Καραγιάννης και φυσικά ο εκ μεταγραφής Μάνθος. Μάλιστα, ο τελευταίος, αποδεικνύοντας τη σχέση του με το Βασσάρα, ήταν ανάμεσα σε κείνους που δίδαξαν στους διαιτητές την επομένη. Ήταν το σεμινάριο που παρακολούθησαν ανάμεσα στους άλλους και οι Μαρκαντωνάτος, Καραλής.

*Σπαρτιάτικα τη βγάλανε όλοι τους, γιατί η ΕΠΟ δεν διαθέτει για τους διαιτητές ούτε σεντ! Παξιμάδι τους προσφέρανε. Τουλάχιστον η ΕΠΣ τους τάισε στον «Οδυσσέα» άσχετα, αν δεν πρόσφερε καφέ το πρωί!

*Φωταγωγήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η ΕΠΣ. Είχαν ορισμό διαιτητών, παρατηρητών. Ξεκίνησε η δουλειά… Πάντως, νέα Επιτροπή Διαιτησίας δεν έχει οριστεί, εκτός κι αν δεν το ανακοινώνουν!

*Τη Δευτέρα έχει αγωνιστικές δοκιμασίες στο Ενωσιακό για όλους τους διαιτητές της Ηλείας. Ο Μάνθος προφανώς θα έχει το πρόσταγμα.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot