FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Αστέρας θα δώσει σκληρή μάχη

Ημερομηνία: 09-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην Πύλο εκστρατεύει ο Αστέρας την Κυριακή  και θα δώσει σκληρή μάχη με τον Τσικλητήρα, που δίνει και αυτός αγώνα παραμονής. Ο Αστέρας, μετά το 4-0 στα Βραχνέικα, δείχνει να έχει ρυθμό. Θα απουσιάσει πάλι ο τιμωρημένος Ρόβας, αλλά ο Σούλης έχει παίκτες να βάλει. Να σημειώσουμε εδώ πως κι ο Τσικλητήρας  θα παίξει χωρίς τους βασικούς του, Γιαννόπουλο, Γεωργόπουλο που συμπλήρωσαν κάρτες τις προάλλες με Βλαχιώτη. Ρέφερι της συνάντησης ο Μακρυπόδης (Αχαΐας) από τον πίνακα Β΄ Εθνικής. Στον α΄ γύρο οι «βυσσινί» είχαν πάρει το ματς (2-1).

 

Στο νησί ο ΠΑΟΒ

Απέναντι στη Ζάκυνθο εκστρατεύει ο Παμβουπρασιακός. Εκεί τον περιμένει η γαλαζοκίτρινη νεράιδα του Ιονίου, η οποία κάνει απεγνωσμένο αγώνα παραμονής. Άλλαξε προπονητή, πήρε παίκτες και το παλεύει. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή πούλησε ακριβά το τομάρι της, χάνοντας 1-0 και με κόκκινη στον Τσιριγώτη. Ρέφερι της συνάντησης ο Κέκελος (Αγρινίου). Στον α΄ γύρο η «Μπάρτσα» είχε νικήσει 1-0.

 

Χωρίς τρεις ο Πανηλειακός

Οι ερυθρόλευκοι, αφού το Σάββατο κόψουν την πίτα τους, την Κυριακή υποδέχονται τον υποβιβασμένο ήδη Παλληξουριακό. Εύκολος αντίπαλος, γι’ αυτό φρόντισαν να πάρουν κίτρινες οι Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας. Θα λείψει ακόμη ο Μπουρνέλης που πήρε κόκκινη από τον αλήστου μνήμης Τουρλομούση. Άρα ο Γ. Κούτσης μελετά αντικαταστάτες με τον Κολόκα να είναι σίγουρος, όπως και ο Δαβουρλής. Πιθανόν να ξεκινήσει και ο Χατζηστάμου. Ρέφερι ο Χρονάς (Αχαΐας) που σφυρίζει τέταρτη φορά φέτος. Στον α΄ γύρο νικητής ο Πανηλειακός 4-0.

 

Παραλογισμός και… τρέλα

Έχει πάρει… φωτιά ο 5ος Όμιλος καθώς μπαίνουμε στη 15η αγωνιστική κι όλα είναι ανοιχτά τόσο στην κορυφή, όσο και στον… πάτο. Υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια και η ΚΕΔ/ΕΠΟ πήρε τα μέτρα της. Είδε πως σφίγγουν τα γάλατα και αξιολόγησε τρία από τα έξι παιχνίδια! Έτσι στους αγώνες Καλαμάτα-Βλαχιώτης, Πύλος-Αστέρας και Αχαϊκή-Παναρκαδικός θα σφυρίξουν διαιτητές Β΄ Εθνικής. Θεωρούμε ότι το ίδιο έπρεπε να κάνει και για τον αγώνα Ζάκυνθος-ΠΑΟΒ. Πάντως έβαλε έμπειρο στο νησί, καθώς ο Κέκελος είναι κάμποσα χρόνια στη Γ΄ Εθνική.

*Κατά τα άλλα, η Καλαμάτα βρίσκεται σε αναβρασμό. Καλύτερα, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού αν χάσει από το Βλαχιώτη, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Άλλαξε προπονητή, παίρνοντας το Στεφανίδη που έφυγε πρόσφατα από τη Ζάκυνθο και περιμένει εναγωνίως να έρθει το δελτίο του Τορεζάνι, ώστε να αγωνιστεί με τους Λάκωνες.

 

Ο Κώστας Ντάσιος

Παρατηρητής αγώνα την περασμένη Κυριακή στο Πανηλειακός-Ζάκυνθος ήταν ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος. Ο συνεργάτης του προέδρου Δανιήλ, διετέλεσε παίκτης της Προοδευτικής Μανολάδας για πολλά χρόνια. Έπαιζε χαφ από το 1983-1986 και από το 1999-2000. Δυνατό παλικάρι και καλός παίκτης. Προχτές ο Ντάσιος ήταν βοηθός παρατηρητή στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

 

Ενισχυμένα τα κοριτσάκια!

Ενισχύθηκαν αφάνταστα τα κορίτσια του Πανηλειακού και πλέον πάνε για πρωτάθλημα, σε μια μεγάλη κόντρα με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Έχουν και συνεχόμενες διακρίσεις. Ήδη η Βοΐλα και η Τσουρούλη πάνε επάξια στις Εθνικές Ομάδες. Η Κόσσοβα μπήκε δυνατά με δύο γκολ στο ματς με τους Άβαντες στη Χαλκίδα (4-3). Γενικά η ομάδα αλλάζει προφίλ και θα πάει τρένο ως τη συνάντηση με την «Αγία». Την Κυριακή έρχεται εδώ η ομάδα του Υμηττού και πάνε για την όγδοη νίκη τους. Ραντεβού στο στάδιο Πύργου στις 5.30μ.μ..

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ύπουλη αγωνιστική η 21η. ύπουλη, γιατί περιλαμβάνει ένα μεγάλο ντέρμπι (Δόξα-Ξενοφών). Είναι ρεβάνς του 0-0 του πρώτου γύρου, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη. Ντέρμπι τοπικό και στα Λεχαινά (Ηλειακός-Νίκη) κι ας έχουν βαθμολογική διαφορά 34 ολόκληρους βαθμούς. Φαβορί άσος (Μακρίσια, Αλφειός, Ενιπέας). Σαβάλια και Κουρτέσι μπορούν το διπλό. Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουμε και καρναβάλια, εποχή που είναι.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ντε και καλά σε ένα παιχνίδι το οποίο αναβλήθηκε ή διακόπηκε και θα συνεχιστεί, θα πρέπει να οριστούν οι ίδιοι διαιτητές. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Γ. Μαρκαντωνάτος ήταν διαιτητής στον αγώνα Σκουροχώρι-Μαγούλα που δεν διεξήχθη, γιατί δεν υπήρχαν γραμμές κλπ..

*Φίλαθλοι της Μαγούλας είχαν αντιρρήσεις και έστειλαν και αιχμηρή ανακοίνωση κατά του διαιτητή. Ωστόσο η Επιτροπή Διαιτησίας τον όρισε στο προχτεσινό παιχνίδι, παρότι, όπως μάθαμε, υπήρξε ανακοίνωση στο fb, που αργότερα κατέβηκε. Η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου αμφισβητήθηκε… Ένα διαιτητή σε υψηλό επίπεδο έχουμε, γιατί δεν τον προστατεύουν;

*Βγήκανε δέκα νέοι διαιτητές από τη Σχολή Μάνθου. Ανάμεσά τους και πέντε κοπέλες. Μακάρι να βγάλουμε μια Κουρομπίλια κι εμείς.

*Κανένα τρίο σε Β΄, Γ΄ Εθνική αυτή την εβδομάδα.

*Άντε παιδιά, καλές απόκριες και μακριά από μασκαράδες που θα κυκλοφορήσουν το Σαββατοκύριακο! Κι επειδή αύριο γιορτάζουμε τον προστάτη μας, Άγιο Χαράλαμπο, την ευχή του να έχουμε!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot