FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με Απόλλωνα στην Πάτρα ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 19-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλο πελοποννησιακό ντέρμπι στην Α2 του μπάσκετ αύριο στην Πάτρα για την ομάδα του Σορώτου. Η μελανόλευκη ομάδα της Πάτρας έχει άσχημο ξεκίνημα  με δύο ήττες και ήδη σήμανε συναγερμό για το παιχνίδι στην «Περιβόλα». Φυσικά το ίδιο ενδιαφέρον έχει και η ομάδα των «μπλε» που δεν φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια. Το έδειξε στην Καρδίτσα, άσχετα αν έχασε. Θα το δείξει και στην Πάτρα. Θέλετε και προϊστορία, ιδού: 2014-2015 (77—72), 2015-2016 (60-62), 2016-2017 (92-66).

*Κοντολογίς ο Απόλλων υπολογίζει το παιχνίδι ως «τελικό» και βγάζει εισιτήριο 5 ευρώ, ώστε να γεμίσει το Κλειστό και να νικήσει, για να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, αφού βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

*Σφυρίζουν η Βασιλική Τσαρούχα, ο Κάρδαρης και ο Ραχιώτης (Αττικής). Ο αγώνας ξεκινάει στις 5μ.μ.. Δεν ξέρουμε αν ο Κόροιβος θα έχει κόσμο μαζί του…

 

Πήρε την πρωτοπορία ο Ιάλυσος

Από χθες, όπως ήδη είχαμε γράψει, στην κορυφή του 6ου Ομίλου είναι ένας. Κι αυτός είναι ο Ιάλυσος, ο οποίος νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (3-2) τον Παλληνιακό. Δελαπόρτας, Αρκούδας (αυτογκόλ) και Μισέλ (πέναλτι) οι σκόρερς της ροδίτικης ομάδας, η οποία την Κυριακή θα παίξει με τη Νίκη Τραγανού και ρέφερι τον Κακουλίδη (Θράκης). Για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου τα είπαμε χθες. Να έχουν και λίγη τύχη στο Οικονομίδειο γήπεδο της Ιαλύσου!

 

Και νέο ντέρμπι στη Βάρδα

Κατά την τέταρτη αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής έρχεται το τρίτο ντέρμπι της Ηλείας, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παμβουπρασιακό και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Αυτή τη χρονική στιγμή η ομάδα του κ. Τσίρκοβιτς είναι σε καλή κατάσταση. Αντίθετα ο Αστέρας μαζεύτηκε τελευταίος και θα δεινοπαθήσει στο «Γρ. Καλάκος». Χαρακτηριστικό του αγώνα, πως τους «βυσσινί» κοουτσάρει ο Βαρδαίος, Ηλίας Φωτόπουλος. Στο παιχνίδι θα σφυρίξει ο Αχαιός Ανδριανός και ο Θεός φυλάξοι!

*Ρεπό έχει ο Πανηλειακός, θα ετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Στόχος του κ. Μαντζούνη να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες, ακόμη και το Σωτηρόπουλο!

 

Πέσανε εφτάρες στο Κύπελλο

Τι ακριβώς ζητούσαν οι ομάδες της Β΄ τοπικής να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο; Για να συνεισφέρουν στον κορβανά της ΕΠΣΗ ή για να προετοιμαστούν στα μέσα του Οκτώβρη;

*Πέσανε δύο εφτάρες ξεγυρισμένες ενώ το Χάβαρι (που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας) δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο για να εισπράξει πεντάρα από τους Λέοντες!

*Ας πρόσεχαν και ο Άφοβος και οι Πρίγκιπες! Πάντως, την έκπληξη την έκανε ο Αχιλλέας που επικράτησε της Δάφνης (2-1). Βλέπετε πως τα τοπικά ντέρμπι έχουν τα δικά τους… μυστικά!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μπαίνουμε για τα καλά στο πρωτάθλημα του άγριου κόσμου. Πέμπτη αγωνιστική και ο Ενιπέας είναι ο καλύτερος, αφού κάνει το ρεπό του. Όλοι οι υπόλοιποι πέφτουν στη δίνη του συναγωνισμού και ανταγωνισμού για την τετράδα αφενός και την αποφυγή του υποβιβασμού αφετέρου.

*Το ματς της αγωνιστικής στα Σαβάλια ανάμεσα σε δύο Ολυμπιακούς. Τον τοπικό, που ως τώρα κάνει μεγάλη πορεία και είναι πρώτος και του άλλου Ολυμπιακού της Ζαχάρως. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα κι έχει χάσει έδαφος. Στη Ν.Μανολάδα έχασε στο 90΄ με πέναλτι!

*Το άλλο σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στην Παλιά Μανολάδα, ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Α.Ο. Ξενοφών. Ο νικητής θα πάρει… αέρα. Ο ηττημένος θα νιώσει ασφυξία. Το άλλο καλό παιχνίδι στο Επιτάλιο (Αλφειός-Λεχαινά).

*Τρία διπλά αναμένονται…

 

Τα παράτησε!

Παρενέργειες είχαμε στην Α2. Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στον Κακόβατο (1-4 από το Πελόπιο), ο Τάσης Λαμπρόπουλος έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. την παραίτησή του. Μάλιστα προχτές δεν ακολούθησε την ομάδα στη Ν.Φιγαλεία. Έτσι, η πρόεδρος Ελένη Χριστοδουλοπούλου και ο γενικός, Λάκης Πούρνος, ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

*Όσο για την προσεχή αγωνιστική έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Δάφνης-Βαρθολομιού…

 

Τέσσερα σερί!

Τέσσερα στα τέσσερα ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος στη Γ΄ Εθνική. Αυτή τη φορά  με τους Καραλή, Καραμέρο, πάει στο Τζάντε για να παίξει το Καταστάρι με τον Ύπατο (Θήβας). Παράλληλα, ο Στέλιος Κυριακάκης πάει Καλαμάτα, για να ιδεί το ρέφερι του ντέρμπι  με τον Παναργειακό και ο Βασιλάκης (ο Σταύρος εννοώ, που τον βάλανε να κάνει τον… καταμετρητή στα αγωνιστικά τεστ τις προάλλες στο Ενωσιακό) πάει Αίγιο (Παναιγιάλειος-Ραφήνα).

*Ένα αλαλούμ επικρατεί στις επιμορφωτικές εκάστη Δευτέρα. Προχειρολογούσε επί της έδρας ο Στέλιος, αναφερόμενος σε λάθη και παραλείψεις των διαιτητών. Έδινε και οδηγίες, ώστε τα παιδιά να σφυρίζουν με αυστηρότητα και να πηγαίνει η κίτρινη σύννεφο!

*Τότε πετάχτηκε η κυρία της Πειθαρχικής, πήρε το λόγο από μόνη της κι έδινε τις δικές της οδηγίες. Νωρίτερα, είχε κρατήσει το απουσιολόγιο, όπως η μαθήτρια, που όριζε ο καθηγητής στο παλαιό Γυμνάσιο. Δηλαδή στις επιμορφωτικές διδάσκει όποιος προλάβει; Τι λέει ο κ. Καραγιάννης που δεν ορίζει κάποιους παρατηρητές, αν και ξέρει πως έχουν περάσει στις εξετάσεις;

*Άντε και καλό Σαββατοκύριακο, χωρίς βία στα γήπεδα!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot