FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλα «διπλά» στην Α2

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Οδεύει στη λήξη του ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 που τείνει να γίνει συναρπαστικό, αφού κατά την 11η αγωνιστική είχαμε εντυπωσιακά αποτελέσματα με δύο «διπλά» που έκαναν αίσθηση!

*Το πρώτο το έφερε ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου στη Γαστούνη επί του Αίαντα με σκορ 0-1. Το άλλο ο Κένταυρος Μαγούλας στην Ανδραβίδα επί της Δάφνης (1-3). Ωστόσο η αναβολή του αγώνα Μυρσιναϊκός-Ολυμπιάδα (για κοινωνικό γεγονός) δεν αποδίδει με σαφήνεια την εικόνα στην κορυφή, αφού η ομάδα του Γουμέρου έχει κι άλλο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε χτες και το αποτέλεσμα του θα το αναζητήσετε σε άλλη στήλη.

*Το βαρύγδουπο διπλό το έφερε ο Κένταυρος Μαγούλας που επικράτησε  της Δάφνης στην Ανδραβίδα, όπως προείπαμε. Ήταν μια ομάδα εξαιρετική ο Κένταυρος, με τον Τσιτσιρόπουλο να ισοφαρίζει στις αρχές του β΄ ημιχρόνου το γκολ που είχε δεχτεί στο 44΄ η ομάδα του. Το γκολ αυτό προήλθε από μια φοβερή έμπνευση  του Σάκη Στροφύλλα! Ο ίδιος έμπειρος κυνηγός έκανε το  1-2 και ο Μπίρμπας το 1-3. Την ομάδα της Μαγούλας οδηγεί ο Γιώργος Καριώρης.

 

Διπλό και το Σκουροχώρι

Μεγάλο διπλό έφερε και ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου στη Γαστούνη, που του δίνει αέρα ανοδικό. Η ομάδα της Γαστούνης είχε την υπεροχή κι έχασε ευκαιρίες, καθώς η μπάλα έκανε τα δικά της. Τελικά, η ομάδα από το Σκουροχώρι που καθοδηγεί ο Ηρακλής Τσίπης, με ψύχραιμο πλασέ του Τάσου Λιαρόπουλου πήρε στο 92΄ τη νίκη (0-1) από ασίστ του «γερόλυκου» Γιάννη Μουρούτη που είχε μπει αλλαγή! Προσωρινά, έστω, ο Λευκός Αστέρας είναι στην κορυφή!

 

Αλλού το όνειρο

Η λαϊκή ρήση «Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα» βρίσκει πλήρη ανταπόκριση στο αποτέλεσμα του αγώνα Θύελλας-Πηνείας (1-1). Τον υπολογίζαμε ως άσο στάνταρ. Έτσι έδειχναν τα πράγματα. Κι όμως η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και αντί να φτάσει στους 23 βαθμούς έμεινε στους 21. Η ομάδα του Καταραχίου ήταν μέτρια κι άσφαιρη. Άφησε να πάει… περίπατο ένα ολόκληρο α΄ ημίχρονο με ευνοϊκό άνεμο και πίεσε ανορθόδοξα στο β΄ ημίχρονο.

 

Με δώδεκα παίκτες

Η Πηνεία ήρθε στη Σπιάντζα με δώδεκα παίκτες. Ο μοναδικός αναπληρωματικός, ο Παρασκευόπουλος, μπήκε αλλαγή στο 40΄, όταν τραυματίστηκε ο 22χρονος φορ Κουτσόπουλος με διάστρεμμα κι αποχώρησε. Όμως η ομάδα από το Σιμόπουλο που παλεύει κόντρα στα προβλήματά της, τα έδωσε όλα και κράτησε άνετα την ισοπαλία. Τόσο ο τερματοφύλακας Ματλής, όσο και οι Αργυρόπουλος-Γαλάνης (κορυφαίοι) τα έδωσαν όλα και πήραν τη δεύτερη φετινή τους ισοπαλία (η πρώτη 3-3 στο Καραλέτσι με Λεχαινά). Κόντρα σε όλους και σε όλα, όπως μας είπε και ο προπονητής Ανδρέας Κορμπάκης.

 

Τους έθιξε την προσωπικότητα

Η αντιπολίτευση στην ΕΠΣΗ, που οργανώνεται εδώ και καιρό και εκφράζεται από την ΠΑΚΗ, ασκεί κατά καιρούς κριτική στα έργα και ημέρες της Διοργανώτριας. Σε καμιά από αυτές τις ανακοινώσεις δεν είχε εκδώσει δική της ανακοίνωση-απάντηση η Ένωση. Θέλετε να ήταν αυτό αρχή της, προφανώς. Όμως προχτές ήρθε απάντηση στην τελευταία ανακοίνωση. Η ΠΑΚΗ έκανε αναφορά σε πρωτοβουλίες μέλους της Πειθαρχικής, που επισκιάζει πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ., τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει κομπάρσους. Τους πείραξε πολύ αυτή η καυστική ανακοίνωση. Τους έθιξε την προσωπικότητα και δεν άντεξαν στον πειρασμό και απάντησαν!

 

Οι εκλογές-οπερέτα και τα δικαστήρια

Τώρα θέλετε να κάνουμε κριτική στην απάντηση; Να αναμοχλεύσουμε λάθη, παραλείψεις και πρωτοβουλίες των ένδεκα; Ή να πάμε στις εκλογές-οπερέτα του περασμένου Φλεβάρη, για τις οποίες επαίρονται; Επ’ αυτού θα δούμε και τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Τώρα για οράματα και στόχους, τι ακριβώς να πει κανείς. Όλα αυτά είναι μια ουτοπία.

*Όσο για τους σολοικισμούς και τα ορθογραφικά λάθη στο κείμενο-απάντηση κι αυτά κάτι δείχνουν. Ακόμη κι ότι από το 2013 και δώθε μιλάνε οι αίθουσες των δικαστηρίων.

 

Συλλυπητήρια

Έφυγε στην αιωνιότητα ο Βασίλης Μαρίνος, αυτάδελφος του Ανδρέα. Ήταν ο Άβελ της πολίχνης του Καρδιακαυτίου και προχτές πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια από τη στήλη στον Ανδρέα Μαρίνο και στον Κώστα Λάζαρη, που υπήρξαμε ομόσταυλοι στην ηλειακή διαιτησία.

Π.Κ.Τ. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot