FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η αλλαγή Κουλούρη

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ώρα της αντικατάστασης του Άρη Κουλούρη, ως προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, ήρθε. Σας είχαμε προ καιρού ενημερώσει σχετικά, μετά τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ, να βγάλει τους παράγοντες του ποδοσφαίρου από την Επιτροπή. Έτσι, με λύπη μας είδαμε τον πρόεδρο εκτός Επιτροπής. Βέβαια δεν είχε παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο στην μέχρι τώρα θητεία του, ενώ πιστώνεται και το φετινό φιάσκο!

 

Ο νέος πρόεδρος

Αναμενόμενος ήταν ο νέος πρόεδρος. Κυριακάκης ή Μάνθος και μέσα Καραγιάννης, αφού πάντες οι λοιποί ήταν… κομμένοι. Έτσι, ο εκ μεταγραφής από τη γειτονική Αχαΐα Χρυσόστομος Μάνθος πήρε τη θέση. Το θέμα είναι, τι ακριβώς θα δείξει μελλοντικά ο νέος πρόεδρος και αν θα έχει τη δική του άποψη ή θα… κατευθύνεται. Ο καιρός θα το δείξει. Να έχει υπόψη του πάντως ότι αναλαμβάνει σε μια δύσκολη συγκυρία για την ηλειακή διαιτησία.

 

Θέση άμισθη!

Εκείνο το άλλο «άμισθος σύμβουλος» είναι της… πλάκας. Όχι βέβαια το πρόσωπο, γιατί ο κ. Βασιλάκης είναι σοβαρός και σωστός, αλλά το άμισθος σύμβουλος. Δηλαδή οι υπόλοιποι είναι έμμισθοι; Αυτή, λοιπόν, είναι η νέα σύνθεση της Επιτροπής και καλή τους επιτυχία, με την προϋπόθεση να μην ακολουθήσουν την επί χρόνια… πεπατημένη!

 

Η ανεξάρτητη ΚΕΔ

Δεν ξέρω αν πληροφορηθήκατε τα σοβαρά νέα από την εξυγίανση της διαιτησίας στην ΕΠΟ. Διαβάσαμε ότι η ΚΕΔ ολοκλήρωσε μια σειρά συναντήσεων με διάφορες ΕΠΣ διαμαρτυρόμενες για τις φετινές αξιολογήσεις των διαιτητών. Εκεί, λοιπόν, άκουσαν οι παράγοντες τον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ και (κρατηθείτε) την ανεξάρτητη στάση της στις αξιολογήσεις.

 

Οι δύο υποψήφιοι

Φυσικά και η ΕΠΣ Ηλείας δεν πήγε. Άλλωστε δεν είχε υποβάλει καν παράπονα για τη φετινή «καρμανιόλα». Προς το παρόν είχε άλλες δουλειές να κάνει και να προετοιμάσει το σεμινάριο στον «Οδυσσέα», όπως πομπωδώς είχε προαναγγείλει. Να αναφέρουμε επίσης πως οι δύο διαιτητές που προτάθηκαν ως υποψήφιοι στη Γ΄ Εθνική, είναι ο Β. Παναγόπουλος και ο Β. Τσάκαλης, όπως από τον περασμένο Ιούνιο είχαμε προαναγγείλει από τη στήλη.

 

Και οι άλλοι υποψήφιοι

Για να κλείσουμε δε τα διαιτητικά θέματα, θα αναφέρουμε πως αίτηση στην ΚΕΔ/ΕΠΟ ως υποψήφιοι νέοι παρατηρητές διαιτησίας υπέβαλαν ο Μάριος Λαμπρόπουλος και ο Γρηγόρης Ηλιόπουλος. Ο πρώτος για πρώτη φορά, ο δεύτερος για πολλοστή. Αυτά και καλό μήνα…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot