FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ζωντανό στην ΕΡΤ το Πανιώνιος-Κόροιβος

Ημερομηνία: 02-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Το παιχνίδι του Κοροίβου στη Ν. Σμύρνη, όπως αναφέραμε και χτες είναι λίαν σημαντικό για την τύχη των δύο ομάδων. Έτσι, η ΕΡΤ θα το δείξει ζωντανό στις 6.30μ.μ. αύριο, λόγω ακριβώς της κρισιμότητάς του!

*Για τους «μπλε» η περιέργεια θα είναι η παρουσία του Λάνγκφορντ, ο οποίος είναι η τρίτη φετινή επιλογή ψηλού στη θέση αυτή.

*Στο παιχνίδι ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Πηλοΐδης (Αττικής), Βασιλική Τσαρούχα (Αττικής) και Κ. Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης), άπαντες από το ψηλό ράφι της διαιτησίας!

 

Μόνο νίκη ο Αστέρας

Το μεγάλο ντέρμπι Αστέρα-Πανηλειακού αναμένεται να σημειώσει μεγάλη προσέλευση κόσμου, όπως έγινε και στον πρώτο γύρο στον Πύργο. Οι «βυσσινί» που έχουν ως στόχο την πρωτιά στον 5ο Όμιλο θέλουν πάση θυσία τη νίκη, όχι απλώς για να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου (1-0), αλλά γιατί μόνο με νίκη θα είναι στο στόχο.

*Ο Πανηλειακός αντιμετωπίζει τα προβλήματα με Κρεββατά, Μπουρλάκη, λόγω τραυματισμού και σίγουρα ο Γ. Κούτσης θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

*Αντίθετα ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ως μοναδικό πρόβλημα τον γκολκίπερ Γιώργο Τσάμη, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη.

*Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αξιολόγησε το παιχνίδι και όρισε διαιτητή το Γ. Μαρκαντωνάτο από τον πίνακα Β΄ Εθνικής,  με βοηθούς τους Ασημακόπουλο, Καραμέρο. Έχει όλα τα εχέγγυα ο Γιώργος να πάει καλά…

 

Χωρίς άγχος στα Βραχνέικα

Ο Παμβουπρασιακός πάει στα κοντινά Βραχνέικα για να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι, απέναντι στο Διαγόρα, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Αχαΐας είναι οριακά κάτω από τη διαχωριστική γραμμή και ο αγώνας θα είναι μακρύς με Τσικλητήρα, Αχαϊκή. Η ομάδα του «Κόκου» είναι  σε πολύ καλή κατάσταση και θα κοντράρει την ομάδα του Ανδρέα Ζήκου, χωρίς το παραμικρό άγχος, παρά την απουσία του Ανδριέλου.

*Το παιχνίδι είναι αξιολογημένο και θα το διευθύνει ο ρέφερι Δραγάτης (Ανατ. Αττικής). Στον α΄ γύρο ο ΠΑΟΒ είχε νικήσει 1-0.

 

Ο φόβος

Και αιφνιδίως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άλλαξε τακτική και αξιολόγησε στον όμιλό μας τους τέσσερις από τους έξι αγώνες! Φαίνεται πως τα γάλατα σφίξανε. Έτσι, πέραν από τους αγώνες στα Βραχνέικα και την Αμαλιάδα, αξιολόγησαν τα παιχνίδια Ζάκυνθος-Τσικλητήρας και Βλαχιώτης-Παναρκαδικός! Φαίνεται πως ο φόβος φυλάει τα έρμα, που λέει ο λαός.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ύφεση θα παρουσιάσει η 24η αγωνιστική, καθώς απουσιάζουν τα λεγόμενα ντέρμπι. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνιδάκι αμφίρροπο. Ούτε ένα με έκδηλο ενδιαφέρον. Ίσως το παιχνιδάκι Κουρτέσι-Ηλειακός να έχει ως γειτονικό ντέρμπι ένα ενδιαφέρον, επειδή ο ΑΠΟΚ είχε νικήσει (1-0) στον πρώτο γύρο και ήρθε η ώρα ο Ηλειακός να πάρει τη ρεβάνς. Θα δούμε…

*Η Νίκη, πρωτοπόρος στη βαθμολογία, πάει για υγιεινό περίπατο στη Σπιάντζα κι έχει το νου της στη ρεβάνς με τον Αστέρα οψέποτε γίνει. Άλλωστε στον προχτεσινό πρώτο ημιτελικό, με καλύτερους τους Κώστα και Χαράλαμπο Κολοτούρο και δυνατό το Γαργαρώνη, έμεινε ευχαριστημένη με το 1-1 με τον Αστέρα και αγωνιά τώρα πότε θα ξαναπαίξει.

 

Σε καλό φεγγάρι

Ο Ξενοφών, σε καλό φεγγάρι «καθάρισε» με τριάρα τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Όμως κακά τα ψέματα, ο Ξενοφών αυτή την εποχή δεν… παίζεται!

*Είναι σημαντικό πως οι έξι πρώτοι θα νικήσουν άπαντες αυτή την αγωνιστική και τίποτε δεν θα αλλάξει στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό είναι το κρατούμενο. Το άλλο είναι πως τα διπλά θα είναι τουλάχιστον τέσσερα (Νίκη, Ηλειακός, Μακρίσια, Προο).

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Τα διαπιστευτήριά του καλείται να καταθέσει την Κυριακή ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος, κορυφαίος διαιτητής τώρα στην Ηλεία. Ορίστηκε να σφυρίξει στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Αστέρας-Πανηλειακός. Φέτος έχει πάει δυνατά. Έχει οριστεί σε τρία παιχνίδια Β΄ Εθνικής, ένα Κυπέλλου, ένα Γ΄ Εθνικής, έξι τέταρτος Σούπερλίγκα, πάντα με επιτυχία. Όλα τα παρακάτω εγγυώνται την επιτυχία στην Αμαλιάδα. Βοηθοί του οι Ασημακόπουλος, Καραμέρος, αξιολογημένοι βοηθοί στη Γ΄ Εθνική, με 11 ορισμούς ο πρώτος, δέκα ο δεύτερος.

*Σε επίρρωση των όσων γράψαμε χτες για τον τέταρτο διαιτητή, στον ημιτελικό Ξενοφών-Ζαχάρω δεν είχε οριστεί τέταρτος, ενώ στο Τραγανό είχαν!

*Ο Σάκης Γιαννόπουλος θα τσεκάρει το διαιτητή Β΄ Εθνικής, Ανούσο, στο παιχνίδι Ζάκυνθος-Τσικλητήρας.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot