FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Είδαμε το φιλικό της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 22-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Γεύση του τι πρόκειται να γίνει στο επί θύραις πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής στον όμιλό μας πήραν όσοι είδαν το παιχνίδι Αστέρα-Καλαμάτας. Η λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα που έστεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

*Οι βυσσινόλευκοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 25λεπτο, όταν οι Καλαματιανοί παρουσιάστηκαν αρκετά σοφτ. Στην επανάληψη η «Μαύρη» έδειξε τα δόντια της. Την είχαμε υποτιμήσει αρκετά. Δεν είναι έτσι. Είναι μια ομάδα ψηλή με μαχητές παίκτες. Αφήστε που στο 32΄ ο Καμινιώτης από το κέντρο έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη. Ακόμη, ο Χελάς στο τέλος έχασε ευκαιρία άχαστη!

*Στον Αστέρα ο Τίμος Καβακάς δεν έχει καταλήξει στην 11άδα, καθώς χρησιμοποίησε τον Μπουτσικάκη σέντερ-μπακ στο σύστημα 4-4-2. Η μεσαία γραμμή που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά κάθε ομάδας ήταν μέτρια και προβλημάτισε, ενώ δεν έπαιξαν ο Αρβανίτης (για να προφυλαχτεί) και ο Μπουζούρας.

 

Οι φίλαθλοι και οι ρέφερι

Λιγοστοί φίλαθλοι είδαν το φιλικό της Αμαλιάδας. Άντε να ήταν διακόσιοι. Κάτι το εισιτήριο ολίγον αλμυρό. Στα 10 ευρώ πολλά για φιλικό. Όμως η διοίκηση έχει ένα δίκιο, γιατί το παιχνίδι σφύριζε Αχαιός διαιτητής, επειδή η ΕΠΣ Ηλείας δε διέθετε τριάδα.

*Σφύριξε ο Τσιρογιάννης που φέτος αξιολογήθηκε στη Γ΄ Εθνική. Χάλια η διαιτησία του, σφυρίχτηκε και αποδοκιμάστηκε…

 

Προσωπικότητες του ομίλου

Αρκετές προσωπικότητες στην Αμαλιάδα είδαν το παιχνίδι Αστέρα-Καλαμάτας. Ήταν εκεί ο πρόεδρος και ο προπονητής του Βλαχιώτη, Μανιατάκος-Τσίρκοβιτς, ο προπονητής του Πανηλειακού Γ. Κούτσης, ο προπονητής Γκόφας, ο Κώστας Νικολόπουλος, ο Άγγελος Αναστασόπουλος, πρώην πρόεδρος ΕΠΣΗ, ο Μπαλαφούτης πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας, ο Κώστας Ντάβαρης και 200 περίπου φίλαθλοι.

 

Ήττα απρόσμενη του Ηλειακού

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις έγινε η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου της φάσης των ομίλων. Ίσως η νίκη του Πέλοπα Πύργου επί της Θύελλας να είναι μια μικροέκπληξη, όπως και το 1-1 ανάμεσα στο Γεράκι και το Χάβαρι.

*Ωστόσο η ήττα του Ηλειακού (Λεχαινών) στην Ανδραβίδα από το Φίλιππο (παρουσιάζεται ικανός φέτος) ήταν αποτέλεσμα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Τερματοφύλακας έπαιξε στους «γαλάζιους καβαλάρηδες» ο Σερέτης, ο οποίος στο α΄ μέρος έκανε πέναλτι και είδε κόκκινη κάρτα! Με δέκα η ομάδα του Δημήτρη Κουρή είχε την υπεροχή και κάτω από τα δοκάρια το νεαρό Κοκκώνη, που στο 90΄ έκανε ακατανόητο πέναλτι, με το οποίο ο Σκαλτσάς έκανε το τελικό 2-1!

 

Ο Αίας ζει!

Είχα μια σπέσιαλ πληροφόρηση από την πλευρά του Αίαντα Γαστούνης. Έτσι, στη συνέχιση χθεσινού σχολίου μας, να αναφέρουμε ότι στη συνέλευση της ιστορικής ομάδας μαζεύτηκαν καμιά τριανταριά νοματαίοι και βγάλανε συμβούλιο. Μέσα ο Μπίρμπας, ο Θεοδόσης και υποσχέθηκαν… νοικοκυριό!

 

«Χωλαίνουν»

Πότε ακριβώς θα μάθουμε πόσες ομάδες κάθε ομίλου του Κυπέλλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση; Το γνωστό σάιτ  iliaoikonomia που επιμελείται στα αθλητικά ο σπουδαίος αθλητικογράφος και φίλος Νάσος Σκούρας, προ καιρού είχε γράψει ότι προκρίνονται δυο αλλά αυτό επίσημα από πλευράς Διοργανώτριας δεν αναφέρεται στην προκήρυξη. Χωλαίνουν λιγάκι οργανωτικά και ενημερωτικά οι υπεύθυνοι.

 

Και πάλι τα εξοδολόγια

Δεν τελειώνει το θέμα με τα εξοδολόγια. Αλαλούμ επικρατεί. Άλλο ποσό πλήρωσαν στην πρώτη φάση κάποια σωματεία, άλλο στη δεύτερη φάση. Στο Κύπελλο η αποζημίωση σχετίζεται με την κατηγορία που ανήκει το ανώτερο σωματείο. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει σε αγώνες ομίλων… Κάπου το κατάλαβαν και διορθώθηκε η κατάσταση.

 

Στους τρεις άλλαξε ένας!

Πληροφορηθήκαμε μικρή αλλαγή στην Επιτροπή Διαιτησίας. Περιμένουμε την επίσημη πληροφόρηση, ώστε να μην πέσουμε σε λανθασμένη ονοματολογία.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot