FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έγινε της… ανατροπής στην Κ.Αχαγιά

Ημερομηνία: 27-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Όπως αναμενόταν ο Αστέρας «λύγισε» στην Κ. Αχαγιά τα «καναρίνια» και είναι στο κατόπι του Αστέρα Βλαχιώτη, που πέρασε δια περιπάτου από το Ληξούρι. Το ολόφωτο 3-1 με το οποίο νίκησαν οι «βυσσινί» είναι δείγμα ανωτερότητας. Μια κλάση παραπάνω η ομάδα του Σούλη, «ξύπνησε» στο β΄ ημίχρονο, μετά την ψυχρολουσία του πρώτου κι εκείνο το τσάμπα γκολ που είχε δεχτεί!

*Εκατό φίλοι του Αστέρα βρέθηκαν στην Κ. Αχαγιά, όπου οι Ισοβίτες και λοιποί, καμιά τετρακοσαριά φίλοι της Αχαϊκής τους την έπεσαν, αλλά οι δυνάμεις καταστολής της Αστυνομίας αγρυπνούσαν, οπότε δεν άνοιξε μύτη.

 

Φανταστικός ο Ματθαίος

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης ήταν ο μέγας πρωταγωνιστής των νικητών με τα δύο γκολ που πέτυχε, φτάνοντας τα 8 φέτος! Το άλλο πέτυχε ο Κασνέτση με δυνατή κεφαλιά, το πρώτο για φέτος. Κορυφαίοι, εκτός του Μαρουκάκη και οι Κέρι (ας μην έβαλε γκολ), Παπαδόπουλος, Ενγκουέμ και Τόρες. Ακόμη και ο Κυριάκος, που μπήκε αλλαγή στον Παγώνη, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

*Σωστός ο ρέφερι Ντάουλας, για τον οποίο η καλή άποψη που είχαμε επαληθεύτηκε.

 

Σπουδαίος ο Πανηλειακός

Μεγάλη σε σημασία, αλλά και σε έκταση νίκη του Πανηλειακού απέναντι στα Βραχνέικα την Κυριακή στο στάδιο του Πύργου. Μέσα στη μουντή ατμόσφαιρα, κάτω από εκνευριστική συνεχή βροχόπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» πετούσαν. Χωρίς τον στράικερ Κρεββατά και το δημιουργό Μπουρλάκη, πέτυχαν την πιο πλατιά φετινή νίκη τους εντός έδρας!

*Στο «Μαρακανά» δεν είχε πετύχει πάνω από ένα γκολ. Προχτές πέτυχε τρία! Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, πέτυχε τη νίκη επί του Διαγόρα με 3-0 και τώρα ουδείς φόβος υπάρχει για το μέλλον. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ήταν καμιά εκατοστή αρχιπιστοί, από τους οποίους δέκα οργανωμένοι που χάλασαν τον κόσμο με τις ιαχές τους…

 

Πρωταγωνιστής ο Σωτηρόπουλος

Μέγας πρωταγωνιστής ο Γιάννης Σωτηρόπουλος με τα δύο γκολ που πέτυχε κι έφτασε τα 6 φέτος! Σκόρερ και ο Χατζηστάμου που σημείωσε το πρώτο φετινό του γκολ.

*Εκτός από τους τέσσερις που μπήκαν ως αλλαγή, στον πάγκο ήταν ακόμη και οι Θεοδωρακόπουλος, Κώστας Ασημακόπουλος και ο Γιαννακόπουλος.

*Εξαιρετικός ο ρέφερι Ανούσος που έδειξε δύο κίτρινες: στον Α. Τρίγκα και στο Χατζηστάμου. Τα έξοδα διαιτησίας έφτασαν τα 860 ευρώ.

 

Στα ύψη ο Παμβουπρασιακός

Γράφαμε την Παρασκευή πως η ομάδα της Βάρδας πάει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος στην Τρίπολη. Έτσι στο τελματώδες γήπεδο του Παναρκαδικού, είπε stop στους Τριπολιτσιώτες, οι οποίοι εποφθαλμιούσαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μοιράστηκαν τους βαθμούς έτσι, έπειτα από μια άτυχη στιγμή του Δημητρίου.

*Μοναδικής ομορφιάς η διαιτητής Ελένη Αντωνίου, ξανθός άγγελος, γρήγορη και αποφασιστική, άφησε εντυπώσεις με την αλογοουρά στα μαλλιά της. Σίγουρα κάποτε-πολύ σύντομα-θα τη δούμε στην Α΄ Εθνική. Έδειξε κίτρινη στον Ανδριέλο (καθυστέρηση) και Σιδέρη (σκληρό παίξιμο).

 

Οι καλύτερες μεταγραφές

Κόσμος και κοσμάκης μετακινήθηκε στην Α΄ Κατηγορία τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Περίπου 50 ποδοσφαιριστές άλλαξαν «στρατόπεδο». Οι μεγαλύτερες, οι καλύτερες ήταν οι παρακάτω: Μπελεκούκιας, Παπαχριστόπουλος (Νίκη), Ζούλης, Μπουτσικάκης (Αλφειός), Σάββας Αντωνόπουλος (Ξενοφών), Μπουρλάκης (Δόξα), Ραυτόπουλος, Μάζης, Γ. Καλαντζής (Ενιπέας), Μουσερής, Σαλαμαλίκης (Ηλειακός), Μαργαρώνης (Χάβαρι), Καλουτάς, Σταυρούλιας (Σαβάλια), Μητρόπουλος (Προοδευτική), Ντούγκας (Κουρτέσι), Μπάρκας, Χατζηαράπης, Γκουβέρος (Μακρίσια), Καλογήρου, Έλιοτ (Ζαχάρω).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Υπερπροσπάθειες κατέβαλαν παίκτες, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές, ώστε να γίνουν και τα επτά παιχνίδια της Α΄ τοπικής, κάτω από δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, κατά την 23η αγωνιστική. Έγιναν γερά παιχνίδια, αλλά και παιχνίδια της πλάκας και τα γκολ έπεσαν… βροχή. Συνολικά 34 γκολ, σε επτά παιχνίδια, τα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Μαρτύριο οι αγώνες για την Α.Ε. Πηνείας, την «Προο», το Κουρτέσι και τα Καβάσιλα. Μπήκαμε στη Σαρακοστή κι όλα γίνονται. Για εννέα ομάδες το πρωτάθλημα, έχει τελειώσει!

*Συνεχίζουν οι 6 που διεκδικούν είσοδο στην τετράδα!

 

Παρών ο Στέλιος

Ανάμεσα στους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Μαρακανά» του Πύργου, ήταν και ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής του πάλαι ποτέ διαλάμψαντος στην Α΄ Εθνική, Πανηλειακού, Στέλιος Γιαννακόπουλος, που έπαιξε τρία χρόνια στην ένδοξη ερυθρόλευκη ομάδα του Σάκη Σταυρόπουλου. Είδε κάπου 60 λεπτά παιχνίδι. Είδε την πρώην ομάδα του στη Γ΄, Β΄ και Α΄ Εθνική να νικάει τους Βραχναίους. Χάρηκε, χαιρετήθηκε και αποθεώθηκε. Ξεχωριστή νότα στο μουντό σκηνικό του Φλεβάρη!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot