FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άτυχος με τρία δοκάρια ο Αστέρας!

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Το γεγονός πως ο Αστέρας είναι άτυχος φέτος το ξέραμε. Δοκάρια, λάσπες, διαιτησίες στην ημερήσια διάταξη. Τα ίδια και στην Πύλο, όπου τα τρία δοκάρια «κώλωσαν» τους «βυσσινί». Τυχερός ο Τσικλητήρας που πήρε το βαθμό κι ευτυχώς που επιτέλους έχασε κι ο Βλαχιώτης λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα.

*Ο άνεμος δεν άφησε τον Αστέρα να στρώσει παιχνίδι. Ήταν όμως εμφανώς ανώτερος και οι Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης στα σουτ στα δοκάρια ιδιαίτερα άτυχοι. Έπειτα, ο πορτιέρο Κόκκαλης νικήθηκε μια και μόνη φορά, ενώ έκανε τουλάχιστον πέντε φοβερές αποκρούσεις. Φοβερό το γκολ που πέτυχε ο Κέρι με το αριστερό πόδι, πλάγια από τον άξονα του τέρματος.

*Το γκολ της ισοφάρισης από το Χατζηστάμου με σουτ εκτός περιοχής και από τη γωνία, πολύ τυχερό, γιατι ήταν πλασέ που ξεγέλασε το Λέτσο στο ντεμπούτο του, καθώς δεν το περίμενε (προφανώς) και ήταν λίγο έξω από την εστία του, τόσο που άγγιξε απλώς την μπάλα.

*Όμως ο αγώνας συνεχίζεται, αύριο Κύπελλο στη Μαγούλα και το Σάββατο με Λεωνίδιο.

 

Πιο κοντά στην παραμονή

Η νίκη της «Μπάρτσα» στο νησί του Ιονίου, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το ιστορικό 4-3 επί της «Μαύρης». Το 0-1 δείχνει ολόισια το δρόμο προς την επιβεβαίωση πως ο Παμβουπρασιακός και του χρόνου θα είναι στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα, παρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας δείχνει αλώβητη, ζωντανή και με έναν άσο το Σάββατο επί του Παλληξουριακού θα κάνει το μεγάλο άλμα!

*Η  «Μπάρτσα» αντιμετώπισε το παιχνίδι με ψυχραιμία και σιγουριά. Ήταν «μάνα» στην άμυνα και με σταθερό Καπούταγλη έριξε τη Ζάκυνθο στο «καναβάτσο».

*Ο ρέφερι Πάνος Κέκελος, αρκετά έμπειρος στην κατηγορία, κράτησε τα γκέμια του αγώνα και στο 70΄ δεν τσίμπησε στην περίπτωση του Κεϊτά, που πρώτα έκανε επιθετικό φάουλ και μετά… έπεσε!

*Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Λαδάς, Σώκαλης, Καρούτης, Πρίφτι.

 

Ε! Όχι κι έτσι

Ο Πανηλειακός έχει φέρει κι άλλες ισοπαλίες φέτος στο «Μαρακανά». Τις θυμίζουμε: Με Καλαμάτα, Πύλο, Βλαχιώτη. Ακόμη, έχασε από τον Παναρκαδικό. Όχι όμως να χάσεις δύο βαθμούς από μια καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, όπως ο Παλληξουριακός!

*Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, σώνει και καλά να πάρουν κίτρινη παίκτες που είναι στο όριο, στο προηγούμενο ματς. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Έπειτα δεν μπόρεσε να παίξει κι ο Δαβουρλής και έδεσε το… γλυκό. Όλοι οι αγωνισθέντες έχουν τις ευθύνες τους. Μπήκαν μέσα ανόρεχτοι, χωρίς ψυχή και οι Κεφαλονίτες, που έχουν αποδείξει πως μάχονται, τσίμπησαν την ισοπαλία ώστε να τη θυμούνται του χρόνου που θα είναι στο τοπικό. Όταν ξύπνησαν οι ερυθρόλευκοι στην επανάληψη ήταν αργά κι ευτυχώς που ισοφάρισαν (1-1).

*Εντάξει και ο Μπουρλάκης, αντί να σώσει την παρτίδα, έχασε την ευκαιρία στο τετ-α-τετ. Μέτριος ο Αχαιός Χρονάς. Δεν έπαιξε καθυστέρηση κι έκοψε τον Πανηλειακό, ενώ ήταν στην επίθεση. Ο Σέχου κι ο νεαρός Κατελούζος διασώθηκαν από το «ναυάγιο». Διακόσιοι θεατές στο «Μαρακανά» έφυγαν απογοητευμένοι.

 

Έχασαν τα κορίτσια!

Απίστευτη τροπή είχε ο αγώνας γυναικών Πανηλειακού-Ολυμπιάδας Υμηττού (1-2). Πολύ τυχερές οι Αθηναίες πήραν ένα παιχνίδι, αφού ο Πανηλειακός ήταν κακός και δέχτηκε δύο αστεία γκολ. Όλα έγιναν στο β΄ μέρος όταν η ομάδα του Υμηττού από κόρνερ ανύπαρκτο (η μπάλα ήταν άουτ) που έδωσε ο… αιώνιος Τουρλομούσης, δέχτηκε αστείο γκολ. Αργότερα, με την είσοδο της Χρύσας Βοΐλα ανέβηκε, ισοφάρισε, αλλά σε μια αντεπίθεση δέχτηκε παιδικό γκολ κι έχασε! Αυτά για την ιστορία, ενώ χάθηκε η ευκαιρία να εδραιωθεί ο Πανηλειακός στη δεύτερη θέση!

 

Συμβαίνει αλλού

Στην ΕΠΣ Ηρακλείου προχτές ήταν η δεύτερη αγωνιστική που οι διαιτητές έπαιξαν δωρεάν τα πρωταθλήματά της Ένωσής τους. Εκεί όμως υπάρχει ένας Τζώρτζογλου.

 

Συνύπαρξη

Στην πίτα του Πανηλειακού είχαμε συνύπαρξη συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Ηλείας. Ο Κουλούρης παρέα με το Νικολακόπουλο και ο Μπηλιώνης με τον Υφαντή. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ, όπως παρατήρησα κάθονταν ανάμεσα σε Κωσταριά και Μαρίνο. Τους συνέλαβε ο φακός τους αεικίνητου Βαγγέλη Δημητρόπουλου.

 

Τέσσερις Γενικοί

Στην πίτα της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας (Π.Α.Κ.Η.) παραβρέθηκαν ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις Γενικοί Γραμματείς της ΕΠΣ Ηλείας. Κατά σειρά Πάνος Κατσώλης, Παύλος Τσάμης, Δημήτρης Κωσταριάς, Χρήστος Πλευριάς! Σας λέει κάτι αυτό το γεγονός;

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot