FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή συνέλευση από τον Εμπορικό Σύλλογο για τις επόμενες δράσεις του: «Απόλυτα πετυχημένη η 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο»

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36421″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλη ικανοποίηση και μια μικρή πικρία στους διοργανωτές άφησε η 2η ιδιαίτερα επιτυχημένη Λευκή Νύχτα στον Πύργο. Όπως δήλωσαν στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Πετρόπουλος και ο αντιπρόεδρος Κώστας Αθανασόπουλος, κατάφεραν όπως είχαν υποσχεθεί να «βουλιάξει» η πόλη, με μια διοργάνωση πολύ καλά προετοιμασμένη την οποία ευχαριστήθηκαν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες και καταναλωτές.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση προκειμένου να συζητήσει και να οργανώσει με τους εμπόρους την επόμενη διοργάνωση.

«Μετά την 2η πετυχημένη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος κάναμε απολογισμό και νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά που κράτησε μέχρι το πρωί. Και λέω πετυχημένη γιατί αυτό φάνηκε από τα χαμόγελα στα πρόσωπα των καταναλωτών αλλά και των εμπόρων» τόνισε ο κ. Πετρόπουλος, θέλοντας ιδιαίτερα να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που επισκέφθηκε τη γιορτή και που επωφελήθηκε από τις πολύ μεγάλες προσφορές των καταστημάτων.

«Ευχαριστούμε το Δήμο Πύργου, την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο Ηλείας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων, την Αστυνομική Δ/νση, το Λιμενικό ταμείο, το Εργατικό Κέντρο, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων αλλά και όλους τους εμποροϋπάλληλους που δούλεψαν μέχρι το πρωί. Όλους του χορηγούς, τη Φιλαρμονική, τα τοπικά συγκροτήματα και τα χορευτικά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Ο κ. Αθανασόπουλος με τη σειρά του, άφησε αιχμές, μιλώντας για «εκείνον που έδινε εντολή να ξηλώνουν τις αφίσες» αλλά και για τους εμπόρους- επαγγελματίες που δεν στήριξαν οικονομικά τη διοργάνωση, αλλά όπως είπε «πήραν τα ταμεία τους γεμάτα!». «Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε μια διοργάνωση ακόμα καλύτερη» είπε και ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του, όλους όσους στήριξαν το σύλλογο καθώς επίσης την Αστυνομία, την ΑΟΛΑΠ, τους εμποροϋπαλλήλους, τους εμπόρους και όλους τους χορηγούς αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την διοργάνωση, υποστήριξε οικονομικά μόνον το 60% των εμπόρων- επαγγελματιών της πόλης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot