FOLLOW US: facebook twitter

Ανθρώπινη Αλληλεγγύη: Στηρίζει 150 οικογένειες αυτό το Πάσχα στην Ηλεία

Ημερομηνία: 03-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56809″ img_size=”full”][vc_column_text]Και αυτό το Πάσχα η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη στηρίζει 150 οικογένειες στο νομό Ηλείας, διανέμοντας, τρόφιμα και ρούχα. Πρόκειται για οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, στην περιοχή του Πύργου, της Αμαλιάδας και του Κάμπου.

Χθες στα γραφεία της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης ξεκίνησε η διανομή ειδών που έχουν συγκεντρώσει οι εθελοντές του συλλόγου και έχουν προσφέρει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εταιρίες του νομού.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Αποστολόπουλος η διανομή αφορά τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης. Συνεχίζεται σήμερα το πρωί, ενώ την Τετάρτη τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης στο πλαίσιο των δράσεων τους θα βρίσκονται έξω από το 1ο γυμνάσιο Πύργου.

«Υπάρχει ανταπόκριση και ζήτηση από αυτούς που έχουν ανάγκη, αλλά δεν υπάρχουν τρόφιμα σε προσφορά. Ο κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και δεν προσφέρει όπως προσέφερε πριν, που είχε άνεση. Σήμερα φεύγουν από το σούπερ μάρκετ με μια τσάντα και όχι με καρότσι. Και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου δεν θα μοιράσει από όσο μαθαίνουμε και οι οικογένειες θα βρεθούν σε δύσκολη θέση» σχολίασε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ευχαρίστησε δε τον κόσμο που στηρίζει το έργο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, τους εθελοντές που συγκέντρωσαν τα τρόφιμα, καθώς επίσης τα σούπερ μάρκετ Lidl και Τερζής στον Πύργο και Σκλαβενίτης, Lidl και ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αμαλιάδα, την Φάρμα Ηλείας που προσφέρει γιαούρτια και την Αρτοποιία Λαβαζός στα Δουνέϊκα, που τροφοδοτεί το σύλλογο, σχεδόν κάθε εβδομάδα με 30 κιλά ψωμί που διανέμονται σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot