FOLLOW US: facebook twitter

Αναμονή για τον ανάδοχο στο πάρκο Κούβελου

Ημερομηνία: 13-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα

Ζητήθηκε αιτιολόγηση της έκπτωσης 29% από την επιτροπή Διαγωνισμού

Προχωρούν κανονικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη συμβασιοποίηση της αναβάθμισης των υποδομών στο πάρκο Κούβελου στον Πύργο και τη δημιουργία πλανηταρίου. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πέντε φορείς και η καλύτερη προσφορά κατατέθηκε από την εταιρεία «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»  με 29% επί του αρχικού προϋπολογισμού του έργου, ύψους 1.31 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η επιτροπή διαγωνισμού του έργου ζήτησε την αιτιολόγηση της προσφοράς εντός 20 ημερών για να την εγκρίνει και να τον ανακηρύξει ανάδοχο. Αν δεν ανταποκριθεί στη σχετική πρόσκληση, η προσφορά θα απορριφθεί και θα κληθεί ο επόμενος μειοδότης.

Το έργο, συνολικής δαπάνης 1.310.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών». Προβλέπει τη βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών του Πολιτιστικού Κέντρου Κούβελου. Ο χώρος παρέμβασης προσδιορίζεται στο υφιστάμενο κτίριο καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο αυτού, περιλαμβάνοντας επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες επί του κτιρίου, καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με την κατασκευή γηπέδων, την αναβάθμιση του χώρου περιπάτου, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και πρασίνου. Το έργο θα εξασφαλίζει στην ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση των ΑμεΑ στο χώρο.

Μεταξύ των εργασιών που θα εκτελεστούν είναι:

  • κατασκευή γηπέδου μπάσκετ και τένις όπως και μικρού υπαίθριου αμφιθεάτρου
  • τοποθέτηση γυάλινου εξωτερικού ανελκυστήρα και μηχανικού αναβατορίου για την κάθετη μετακίνηση των ΑμεΑ
  • εργασίες αναμόρφωσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων
  • εργασίες για τη στέγαση των χώρων πλανηταρίου και τηλεσκοπίου
  • αντικατάσταση περίφραξης, κατασκευή σκιάστρων, εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.ά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot