FOLLOW US: facebook twitter

Ακαντού playground: Παιχνίδι και όχι μόνο…

Ημερομηνία: 24-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39885″ img_size=”full”][vc_column_text]-Καλλιτεχνικά εργαστήρια, παιδικές εκδηλώσεις και εκδρομές

Εδώ και 10 χρόνια το Ακαντού playground χαρίζει στα παιδιά σας ασφαλές παιχνίδι, διαθέτοντας όλες τις πιστοποιήσεις από την ΕΒΕΤΑΜ, για τα παιχνίδια και το χώρο.

Κοινωνικοποίηση, δημιουργία σχέσεων φιλίας, προετοιμασία προσαρμογής σε σχολικούς κανόνες και πολύ πολύ παιχνίδι για όλους τους μικρούς του φίλους.

Στιγμές χαλάρωσης για τους γονείς απολαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από ζεστά και κρύα ροφήματα ή ακόμα και πλούσιες ποικιλίες και νόστιμες πίτσες για τους ίδιους και πεντανόστιμα club σάντουιτς ή τοστάκια για τα μικρά τους.

Ο παιδότοπος «Ακαντού» είναι  ο πιο κατάλληλος χώρος για κάθε παιδική εκδήλωση, γενέθλια, ονομαστικές εορτές, βαφτίσεις, αποκριάτικα και καλοκαιρινά αποχαιρετιστήρια πάρτι.

όπως επίσης και για σχολικές εκδρομές, γιατί η εκδρομή πρέπει να είναι διασκέδαση ΑΛΛΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ…

Το «Ακαντού» θα  χαρίσει στα μικρά σας απολαυστικές ώρες παιχνιδιού σε έναν ασφαλή  χώρο. Και στους συνοδούς «δασκάλους– γονείς» ξέγνοιαστη παραμονή και χαλαρό καφέ, αφού τα παιδιά επιβλέπονται και απασχολούνται από έμπειρο. Καλέστε στο 2621032303, 6948947474, 6982480331 και κλείστε την ημερομηνία της εκδρομής. Επιτρεπόμενες  ηλικίες: από 2 έως 8 χρονών…

Τα απογεύματα από τις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το Ακαντού μεταμορφώνεται σε εργαστήρι ζωγραφικής – εικαστικών και ντεκουπάζ από την ζωγράφο και εικαστικό κα. Ντενίσα Σίμα, ενώ κάθε Πέμπτη λειτουργούν τμήματα θεατρικής αγωγής και μουσικοκινητικής με την θεατρολόγο κα. Ρούλα Ξαρχάκου, που έχουν ως αρχή την ελεύθερη έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών, τα βοηθάει να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση, τη φαντασία, το λόγο και την κριτική τους σκέψη!  

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6948947474 κα.Γωγώ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot