FOLLOW US: facebook twitter

Αγροτικό Εμπορικό Κέντρο στην Αμαλιάδα 

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35545″ img_size=”full”][vc_column_text]Από την Ένωση Παραγωγών Α.Ε.Σ.- ΑΕ

Αγροτικό Εμπορικό Κέντρο θα λειτουργήσει τον επόμενο μήνα στην Αμαλιάδα, αφού ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες  οι εργασίες στις ανακαινισμένες παλιές αποθήκες του ΑΣΟ  (Αυτόνομος Σταφιδικός Οργανισμός) στην είσοδο της πόλης.

Πρόκειται για την Ένωση Παραγωγών Α.Ε.Σ.-ΑΕ  η οποία θα πωλεί στον αγροτικό κόσμο  γεωργικά εφόδια: φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ζωοτροφές, σπόρους, μηχανήματα, εργαλεία κ.α.

Η Ένωση Παραγωγών Α.Ε.Σ.-ΑΕ έχει προκύψει από τη συνεργασία της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, της Παναιγιάλειος και ακόμα μίας Ομάδας Παραγωγών από την Αχαΐα. Τον Απρίλιο του 2016 ίδρυσαν την Ένωση Οργανώσεων Παραγωγών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με έδρα την Αμαλιάδα, ενώ αντιπρόεδρός της είναι ο Χρήστος Βαλιανάτος. Σκοπός της Ένωσης είναι η διακίνηση της Κορινθιακής Σταφίδας και ελαιολάδου.

Το κτίριο αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, νοικιάσθηκε από την ΣΚΟΣ η οποία είναι ιδιοκτήτρια, για 20 χρόνια. Πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως, διαθέτει μεγάλο χώρο πάρκινγκ, και απευθύνεται σε όλους τους αγρότες του νομού Ηλείας. Σκοπός του είναι να διαθέτει προϊόντα σε χαμηλές τιμές ενώ θα συνεργαστεί με τράπεζα για την προώθηση της Συμβολαιακής Γεωργίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot