FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: Η τελετή λήξης με Παναιτωλικό

Ημερομηνία: 14-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”63016″ img_size=”full”][vc_column_text]Την τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018 πραγματοποίησε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου  «Α.Σ. Αίολος  Πύργου» .

Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους η ομάδα Κ15 της ΠΑΕ Παναιτωλικός που συμμετείχε στο επίσημο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE και οι ακαδημίες των Αστέρα Αμαλιάδας, Δάφνης Ανδραβίδας.

Περισσότερα από 200 παιδιά συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Αθλητικό Κέντρο  «Sports Center». Η αρχή έγινε με τη σύντομη ομιλία του υπευθύνου της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνου Σκαρτσιάρη και στη συνέχεια σε όλα τα παιδιά απενεμήθη αναμνηστικός έπαινος για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Η συνέχεια περιλάμβανε παιχνίδια σε 3 διαφορετικούς χώρους. Στο γήπεδο 5×5 αγωνίστηκαν τα τμήματα Pro Juniorκαι Bambini  του Αιόλου Πύργου με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Στο γήπεδο 11×11 που χρησιμοποιεί ο σύλλογος όλα τα χρόνια, αγωνίστηκαν σε τουρνουά τα τμήματα Junior και Προπαίδων όλων των ακαδημιών.

Τέλος, εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο 11×11 με την αναμέτρηση Αίολος Πύργου  – ΠΑΕ Παναιτωλικός, σε ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές του Αίολου κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Αγρινίου.

Το 6ο Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp

Φυσικά, οι δραστηριότητες του συλλόγου θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα ακόμα.  Εκτός από τις προπονήσεις που συνεχίζονται κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους : 25/6 – 06/07 και 09/07 – 20/07 το 6ο Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp. Ένα πρωτοποριακό γεγονός που ξεκίνησε το 2013 , πλέον έγινε θεσμός και αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από όσους το έχουν ζήσει από κοντά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot