FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Ξεκίνησε με στόχο όσο το δυνατόν ψηλότερα

Ημερομηνία: 13-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Παπουτσή, ώστε να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, όπου έχει στόχο να είναι πολύ ανταγωνιστικός και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Ο τεχνικός Μιχάλης Παπουτσής δήλωσε στην «Πρωινή» πως «η ομάδα θέλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και να είναι ανταγωνιστική σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετές ενισχυμένες ομάδες και κάποιες πολύ δυνατές από πλευράς ρόστερ, όπως η Θύελλα, ο Ηλειακός και ο Αστέρας. Θα δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε πράγματα βήμα-βήμα, καθώς μιλάμε για μια νέα ομάδα με πολλούς καινούριους παίκτες».

Ο «Άγιαξ» έχει ενισχυθεί με οχτώ έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Γιώργος Σταθάτος, Γιώργος Μπουρούκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Χριστοφοράτος, Μάριος Τσίτσος, Ανδρέας Ηλιάκης, Δημήτρης Κασσιανός, Παναγιώτης Αντύπας αλλά και τους 16χρονους ταλαντούχους Τάσο Γερασιμόπουλο και Θοδωρή Αντωνόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση και του Πέτρου Τσουκαλά και αναμένεται να γίνουν άλλες μια-δυο μεταγραφές ακόμα. Εξάλλου, έχουν ανανεώσει οι Τάσος Γκίνης, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Χάρης Πανόπουλος και Πάνος Γιούλης.

Το πρώτο φιλικό με χαρακτήρα όμως διτέρματος θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο με τη Δόξα στη Ν. Μανωλάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot