FOLLOW US: facebook twitter

Ήταν γυναικεία υπόθεση…: Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία στο κατάμεστο θέατρο Φλόκα

Ημερομηνία: 04-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ήταν μια βραδιά ανάλογη με την πρεμιέρα τους στο Κατράκειο της Νίκαιας. Αν αναλογιστεί πως εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 7.000 θεατές από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά, η συναυλία στην Ολυμπία με 5.000 κοινό, ήταν σαφώς πολύ επιτυχημένη. Ο λόγος για την συναυλία της χρονιάς όπως αποδείχθηκε με την Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία, να ενώνουν τις φωνές τους και να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού πενταγράμμου. Τραγούδια δικά τους αλλά και πολλών άλλων γνωστών ερμηνευτών που άφησαν εποχή.

Οι τρεις «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού ερμήνευσαν τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους και ενθουσίασαν το κοινό, μαζί με την 14μελή ορχήστρα τους. Την επιμέλεια του προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Στο φινάλε του προγράμματος εμφανίστηκαν και οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες μαζί, παρουσιάζοντας μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής («Ένα βράδυ που ‘βρεχε», «Ο μήνας έχει εννιά», «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», «Ανοίχτε τα τρελάδικα», «Τι να φταίει;»,  «Καραπιπερίμ», «Ο μπουφετζής» κ.ά.) μέσα από εκπληκτικές ερμηνείες, εντυπωσιακές διφωνίες, τριφωνίες και αστείρευτο ταμπεραμέντο επί σκηνής.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες τραγούδησαν στο κατάμεστο θέατρο Φλόκα και το κοινό τις καταχειροκρότησε, αποδεικνύοντας πως η «Γυναικεία υπόθεση» είναι υπόθεση όλων.

Και οι τρεις στο σόλο τους αλλά και στην κοινή τους παρουσία, έδειξαν πως βγήκαν σε μια περιοδεία αυτό το καλοκαίρι με πολύ κέφι. Και ιδιαίτερα όταν συνάντησαν στην επαρχία ένα τόσο μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, πήραν δύναμη και με πολύ κέφι, μετέτρεψαν τη συναυλία σε μια μεγάλη γιορτή. Λαμπερές η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, μα ακόμα πιο λαμπερή, κεφάτη και αεικίνητη.

Και απογείωσε από την πρώτη στιγμή το κοινό όταν βγήκε στο σόλο τραγουδώντας το «Άνοιξε πέτρα» ρίχνοντας παράλληλα και τη ζεϊμπεκιά της, που έκανε τους θεατές να ξεσπούν σε επευφημίες και χειροκροτήματα… Αλλά και στην σκηνική της συνύπαρξη με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία, αποδείχθηκε το πειραχτήρι της παρέας, σαν ένα μικρό κορίτσι, που ο χρόνος δεν πέρασε ποτέ από πάνω του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος