FOLLOW US: facebook twitter

Έσπασε τη γκίνια με Σαμπανέι

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

ΠΑΟ Βάρδας-Χαλκίδα  2-1

Ο ΠΑΟ Βάρδας χωρίς τον τιμωρημένο Σιδέρη και τον τραυματία  Βατσή, νίκησε χθες στο γήπεδο της Ν. Μανολάδας τη Χαλκίδα, με 2-1 και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο διαδοχικές λευκές ισοπαλίες,  με Θήβα και Φωστήρα.

Στο α΄ ημίχρονο, ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικός. Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους, στο 4΄,  όταν ο Ανέστης σούταρε δυνατά αλλά  απέκρουσε ο Κωνσταντινόπουλος. Ο ΠΑΟΒ απάντησε στο 7΄ με σουτ του Καρούτη το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας, Ντουμάνης, ενώ  στο 20΄ είχαμε ωραίο συνδυασμό Ντόμα -Σαμπανέι και σουτ του δεύτερου, το οποίο απέκρουσε με γροθιές ο Ντουμάνης. Τελευταία καλή φάση για το α΄ ημίχρονο, ένα σουτ στο 32΄ που επιχείρησε ο Νικολόπουλος, που όμως ήταν άστοχο.

Ο Σαμπανέι άνοιξε το δρόμο

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο β΄ ημίχρονο και ο Σαμπανέι με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  άνοιξε το σκορ στο 47΄. Και πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. Στα επόμενα λεπτά μέχρι το 88΄ δεν είχαμε κάποια καλή φάση και τότε ο Ντελέκος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Πατάπης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης(86΄Παλιάτσας), Καρούτης, Γούρμος (85΄ φωτόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι (89΄ Καλογερόπουλος).

Χαλκίδα: Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (66΄ Τηλιόπουλος), Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης, Κρολ (86΄ Λούκας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot