FOLLOW US: facebook twitter

Έμεινε άσφαιρος…

Ημερομηνία: 12-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

ΠΑΟ Βάρδας – Φωστήρας  0-0

Ο ΠΑΟ Βάρδας, βάσει ευκαιριών, άξιζε τη νίκη στο χθεσινό ματς με τον Φωστήρα, στο γήπεδο της Ν. Μανολάδας αλλά δεν κατάφερε να τη πάρει καθώς έμεινε στο 0-0. Οι πράσινοι δικαιούνταν σίγουρα ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο καθώς δημιούργησαν πολλές φάσεις. Μόλις στο 3΄ σουτ  του Καρούτη πέρασε λίγο άουτ και στο 7΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Αγουρίδη έδιωξε ο τερματοφύλακας του Φωστήρα. Στο 9΄ μια κεφαλιά του Γούρμου δεν βρήκε στόχο και στο 28΄σουτ του έμπειρου επιθετικού μπλόκαρε ο Παλασάκης. Στο 30΄ είχαμε χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς πρασίνων για πέναλτι, όταν σε σουτ του Φωτόπουλου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. Στο 34΄, άλλο ένα καλό σουτ του Φωτόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 44΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα, όταν ο Γούρμος βρέθηκε απέναντι από τον Παλασάκη, αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να πασάρει και έδιωξαν οι αμυντικοί του Φωστήρα.

Στο β΄ μέρος ο Φωστήρας πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε την εστία της ηλειακής ομάδας. Στο 65΄ σουτ του Ταχματζίδη πέρασε λίγο άουτ και στο 67΄ σουτ  του Κράσι είχε την ίδια τύχη. Στο 81΄ο Καλημέρης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο Κωνσταντινόπουλος και στο 95΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα με τον Ντόμα να σουτάρει και να διώχνει στη γραμμή  αμυντικός του Φωστήρα.

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης Πατάπης, Καρούτης, Φωτόπουλος (66΄ Γ. Πολίτης), Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (75΄ Καλογερόπουλος).

Φωστήρας: Παλασάκης, Κόπελας, Δημακάκος (77΄ Κουτσούμπας), Μεντής, Παραράς, Κοτίτσας, Καλημέρης (90΄ Μπούρας), Λέσι, Κράσι, Ταχματζίδης, Κοσμίδης (46΄ Βλάχος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot