FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα η Π.Α.Κ. Ηλείας

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος της Π.Α.Κ.Η., Πέτρος Μπηλιώνης, έκοψε την πίτα μαζί με τον π. Ν. Κατσιδήμα, ενώ διακρίνονται τα  μέλη της Κίνησης κ.κ. Υφαντής, Σκαρτσιάρης, Αντωνόπουλος, Σταθόπουλος καθώς και η κα Άννα Κορτέση.

 

Το πρωί της Κυριακής στο «Επαρχείον» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Π.Α.Κ. Ηλείας σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Παραβρέθηκαν πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών και σωματείων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργιόπουλος και ο  βοηθός Περιφερειάρχη και υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού  κ. Κωσταριάς.

Οι κ.κ. Κατσώλης, Ζαχαρόπουλος, Σταθόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δούφας, Ηλιόπουλος, Σκαρτσιάρης και Τσάμης κατά την εκδήλωση.

 

Όπως επίσης τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της και  η πρώην βουλευτής Ηλείας κα Διονυσία Αυγερινοπούλου. Ο πρόεδρος της Π.Α.Κ.Ηλείας,  Πέτρος Μπηλιώνης και οι συνεργάτες του έκαναν λόγο για «επανάσταση που θέλουν να φέρουν στο ηλειακό ποδόσφαιρο» και κατέστησαν σαφές ότι θα κατέλθουν στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot