FOLLOW US: facebook twitter

Έκλεισε τον κύκλο της η «Γκόλφω»: Καταχειροκροτήθηκε η Θεατρική Ομάδα Πύργου σε Κατάκολο και Καυκανιά

Ημερομηνία: 01-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Το πιο ζεστό χειροκρότημα εισέπραξε η Θεατρική Ομάδα Πύργου το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι Κατακόλου.

Εισπράττοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, ολοκλήρωσε τις έκτακτες εμφανίσεις και παραστάσεις της, η Θεατρική Ομάδα Πύργου με την «Γκόλφω» που παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής στο Κατάκολο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Μια παράσταση εκπληκτική που απόλαυσε δίπλα από το λιμάνι πλήθος κόσμου.

Η Θεατρική ομάδα Πύργου με ανακοίνωση της επισήμανε: «Ευχαριστούμε θερμά το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Κατακόλου για την φιλοξενία . Επίσης να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου και ιδιαίτερα τον κ. Γεράσιμο Ρομποτή για την πρόσκληση, την άριστη συνεργασία και το δείπνο που μας παρέθεσαν μετά την παράσταση μας στο εστιατόριο “Καρούσος”. Τέλος είμαστε υπόχρεοι στους τεχνικούς μας και τους εθελοντές – μέλη της ομάδας μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε Καυκανιά και Κατάκολο για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις μας με τις ευνοϊκότερες συνθήκες.

Στην κατασκευή εξέδρας, εγκατάσταση ήχου, εγκατάσταση και χειρισμό φωτισμού ο Ανδρέας Ζέζας με την ομάδα του. Στο χειρισμό ήχου ο Σπύρος Αντωνόπουλος. Στην κατασκευή σκηνικών ο Νίκος Σακκούλης. Στις κομμώσεις ο Γιάννης Γαβριλόπουλος. Στη μεταφορά μέρους του σκηνικού ο Παναγιώτης Βλαχαντώνης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με νέα παράσταση, τη νέα θεατρική σαιζόν. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!».

Από την παρουσίαση της «Γκόλφως» στην Καυκανιά.

Η παράσταση στην Καυκανιά

Λίγες μέρες νωρίτερα, την παράσταση, παρακολούθησαν στο κατάμεστο από κόσμο χώρο του μικρού υπαίθριου θεάτρου Καυκανιάς, δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες. Η Θεατρική ομάδα Πύργου με ανακοίνωσή της τόνισε ότι «Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έδωσε μαζικά το παρών στην παράσταση μας “Γκόλφω” που δόθηκε στην Καυκανιά στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της κοινότητας Καυκωνίας κ. Γεώργιο Ρηγόπουλο για την φιλοξενία και την βοήθεια σε ό,τι του ζητήσαμε. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Άρη Παναγιωτόπουλο. Τέλος είμαστε υπόχρεοι στους κατοίκους της κοινότητας όπου με συλλογική προσπάθεια μας κέρασαν όπως κάθε χρόνο τοπικά εδέσματα μετά την παράσταση μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην Καυκανιά για το επόμενο καλοκαίρι».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot