FOLLOW US: facebook twitter

Έκκληση του Δήμου Ήλιδας: Κατανάλωση νερού με … φειδώ

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32635″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν επιλέγουμε τις ώρες αιχμής για πότισμα κήπων, λουλουδιών κ.λπ

 

Έκκληση του Δήμου Ήλιδας για τη θερινή περίοδο

Να περιορίσουν την κατανάλωση νερού σε απολύτως αναγκαίες χρήσεις αποφεύγοντας την άσκοπη και υπερβολική κατανάλωση, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην υδροδότηση και στην επάρκεια νερού σε όλους τους οικισμούς και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ήλιδας, καλεί τους δημότες, ο αντιδήμαρχος Υδάτινων Πόρων κ. Γιώργος Ζάρρας.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Ελέγχουμε και επισκευάζουμε άμεσα τυχόν διαρροές στα εσωτερικά μας δίκτυα και ενημερώνουμε την υπηρεσία Υδάτινων Πόρων για προβλήματα ή διαρροές που διαπιστώνουμε στο υπόλοιπο δίκτυο. Αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση πόσιμου νερού για καθαρισμό ή δροσισμό μεγάλων επιφανειών.

Δεν επιλέγουμε τις ώρες αιχμής για πότισμα κήπων, λουλουδιών κ.λπ. Η εν λόγω κατανάλωση πρέπει να γίνεται με φειδώ και χωρίς να καταλήγει το νερό της ύδρευσης για να εξυπηρετεί αρδευτικούς σκοπούς. Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του!

Παρακαλούμε για την κατανόηση των δημοτών, καθώς το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και η εξοικονόμησή του είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων μας!».

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot