FOLLOW US: facebook twitter

Άσπρισε το fb!

Ημερομηνία: 10-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

  • Είδες Μαριγούλα που εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει και δεν χρειάστηκε να κάνεις ούτε βήμα και κυρίως να ξοδευτείς για να κάνεις Φώτα στις Άλπεις που ποθούσες, αφού χιόνισε έξω από την πόρτα μας; Πιάσε τώρα το… φτυάρι και καθάριζε γιατί σε βλέπω κλεισμένη μέσα για καμιά βδομάδα!
  • Αυτό είναι το κακό Ασημούλα, ότι αν είχα πάει στις Άλπεις και στα σαλέ μου όπως έκαναν οι πλούσιοι, δεν θα έπιανα τώρα το φτυάρι να πετάω το χιόνι, θα καθόμουνα αραχτή μπροστά από το τζάκι, θα μου τα φέρνανε όλα στο χέρι και θα έβγαινα έξω μόνο για… σκι!
  • Ναι, θέλει ο κώλος σου και σκι, μα έχεις κάνει μωρή ποτέ σου για να κάνεις και τώρα που ήθελες να επενδύσεις τη…13η σύνταξη στην αλπική εξόρμηση; Έτσι κι αλλιώς… άσπρισε όλο το facebook και το instagram από τις χιονισμένες φωτογραφίες και μπορείς να κάνεις το κομμάτι σου και εκατό μέτρα μακριά στο δάσος του χωριού χωρίς να καταλάβει κανείς που βρίσκεσαι! Κοτσάρεις κι από κάτω ένα… Άλπεις with love κι άμα καταλάβει κανείς τη διαφορά εμένα να με φτύσεις!
  • Εντάξει, δεν έχεις και πολύ άδικο, θα πάρω και μια… μουσαντάν φωτογραφία από ένα σαλέ, θα την κοτσάρω δίπλα στη δική μου μέσα στο δάσος και θα πέσει η ζήλια σύννεφο! Εδώ όλη η Ηλεία πήγε στη Φολόη, δεν έμεινε άνθρωπος που να μην φωτογραφηθεί στο δρυοδάσος! Ουρές κάνανε προχθές για να φτάσουν ως εκεί να βγάλουνε την περιβόητη φωτογραφία. Αν είχε τόσο κόσμο και τον υπόλοιπο χρόνο και τέτοια διαφήμιση η Φολόη, θα είχε γίνει τόπος προορισμού. Καλύτερη διαφήμιση από το χιόνι δεν μπορούσε να έχει! Πήξαμε από τους χιονάνθρωπους!
  • Όταν έρθει ο… λογαριασμός για το πετρέλαιο δεν ξέρω τι θα κάνουνε όλοι οι… χιονάνθρωποι του fb! Γιατί καλό το χιόνι για εμάς που αλλά το… δαγκώσαμε από το κρύο και μετά θα μας… δαγκώσουνε οι λογαριασμοί και θα πληρώσουμε ακριβά την… Ευτέρπη!
  • Ποια Ευτέρπη παιδάκι μου, Αριάδνη τη λένε! Τώρα μη με ρωτήσεις γιατί, εκείνοι που δίνουνε αρχαία ονόματα στα καιρικά φαινόμενα ξέρουνε και γιατί και συνήθως αφορά καταστροφές. Δεν ξέρω μήπως και ο Αλέξης βαφτίσει με αρχαία γυναικεία ονόματα τα νέα μέτρα που έρχονται! Η Καλλιόπη για να επιβάλλει… υποταγή και δικαιοσύνη, η Μελπομένη προστάτιδα της τραγωδίας, η Περσεφόνη θεά του Κάτω κόσμου κι άμα αρχίσουμε τους συμβολισμούς, άσπρη μέρα δεν θα δούμε! Γι αυτό ας απολαύσουμε αυτήν που έχουμε με το χιόνι κι ας ποστάρουμε κι εμείς μια φωτο ως χιονάνθρωποι!!!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος