FOLLOW US: facebook twitter

Άριστη η σχέση με τον ομογένεια: Συνάντηση Δημάρχου Ήλιδας με εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομογένειας

Ημερομηνία: 08-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54343″ img_size=”full”][vc_column_text]Μία ακόμα συνάντηση με εκπρόσωπο της Ελληνική Ομογένειας είχε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, καθώς το γραφείο του στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας επισκέφτηκε ο Ταμίας της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής – Καναδά και πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Νιού Τζέρσεϋ κ. Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος, συνοδευόμενος από  τον προσωπικό του φίλο και πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ακροποταμιάς – Ροδιάς  κ. Βασίλη Πολυζωγόπουλο.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον δήμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως την Πανηλειακή Ομοσπονδία για τις τελευταίες δωρεές που έκαναν Ηλείοι ομογενείς έπειτα από αιτήματα του Δήμους, τόσο με ιατρικά μηχανήματα στις νοσηλευτικές μονάδες της Ηλείας, όσο και με ανταλλακτικά για τον πομπό μεσαίων του ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ήλιδας κάλεσε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο και τα μέλη του συλλόγου Νιού Τζέρσεϋ στον 3ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στον κήπο της ιστορικής οικείας Τατάνη.

Ο Ταμίας της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ανέφερε στον δήμαρχο παιδικές του αναμνήσεις από την Αμαλιάδα, ενώ εμφανίστηκε ενημερωμένος και για την φετινή καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία του Αστέρα Αμαλιάδας, του οποίου –όπως είπε– ο πατέρας του Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος ήταν εκ των ιστορικών ιδρυτών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot