FOLLOW US: facebook twitter

Άμισθη σύμβουλος δημάρχου ορίστηκε η Ευγενία Χριστοπούλου με απόφαση Λιατσή

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34340″ img_size=”full”][vc_column_text]Άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Πύργου, ορίστηκε χθες από τον δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή που υπέγραψε και την σχετική απόφαση, η κ. Ευγενία Χριστοπούλου στην οποία αναθέτει καθήκοντα που αφορούν την διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, του εθελοντισμού και της προστασίας του Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου οι αρμοδιότητες της νέας του συνεργάτιδας είναι οι εξής:

α. Η υποστήριξη προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στον Δήμο.

β. Η υποστήριξη στην διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων. γ. Την συμμετοχή σε δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.

δ. Η προώθηση και τη συμμετοχή του Δήμου σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και γενικά την ανάπτυξη του εθελοντισμού.

ε. Η προώθηση προγραμμάτων, δράσεων και μέτρων για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η παραπάνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

Ο δήμαρχος Πύργου μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης δήλωσε:

«Υπέγραψα μόλις απόφαση σύμφωνα με την οποία η κ. Ευγενία Χριστοπούλου θα είναι στο εξής άμισθη σύμβουλος δημάρχου για θέματα που προσδιορίζει η απόφαση και χαίρομαι γιατί υπάρχουν νέοι άνθρωποι συγκροτημένοι που μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε πολλούς τομείς.

Η κ. Χριστοπούλου είναι  πολύτεκνη μητέρα και στρατιωτικός που θέλει να προσφέρει στον τόπο που μένει η οικογένειά της και στο κοινωνικό σύνολο και όχι στον δήμαρχο. Την καλωσορίζω, ευχαριστώ τον κ Μεσσαλά που είναι παρών και τον κ. Λάκη Αθανασόπουλο που ήταν ο ενδιάμεσος για να γνωρίσω την κ. Χριστοπούλου, την νέα μου συνεργάτιδα.

Από την πλευρά της η κ. Χριστοπούλου ευχαρίστησε το δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που της δείχνει και τόνισε ότι εύχεται να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot