FOLLOW US: facebook twitter

«Χάθηκαν» δυο ψυχές στην Πατρών – Πύργου

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Νεκροί δύο Πυργιώτες σε τρομακτικό τροχαίο- ‘Θρίλερ’ με την αναγνώριση του ενός νεκρού

Η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει στην «εθνική» καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Χθες το μεσημέρι χάθηκαν ακόμα δύο συνάνθρωποί μας από τον Πύργο, στα όρια των δύο νομών Ηλείας και Αχαΐας, ανάμεσα στη Ν. Μανωλάδα και το Βουπράσιο.

O 41χρονος Νίκος Χριστόπουλος από τον Πύργο, και ένα ακόμα άτομο που εκτιμάται πως πρόκειται για τον 47χρονο Γ.Μ. επίσης από τον Πύργο, αλλά δεν είχε ταυτοποιηθεί επίσημα έως αργά το βράδυ, βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με τριαξονικό φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος που τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την διασταύρωση Ν. Μανωλάδας. Ο 41χρονος οδηγός του μαύρου Seat Ibiza, είχε ξεκινήσει μαζί με τον 47χρονο από τα Σαγέικα για τον Πύργο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο τους εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το κόκκινο τριαξονικό φορτηγό μάρκας Volvo. Οι δύο άντρες που επέβαιναν στο Seat σχεδόν διαμελίστηκαν, ενώ στο αυτοκίνητο τους εκεί που σταμάτησε την πορεία του, ξέσπασε πυρκαγιά.

Στο σημείο η κυκλοφορία διεκόπη και για αρκετή ώρα στη συνέχεια γινόταν με μεγάλη δυσκολία. Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών για την κατάσβεση της φωτιάς και τον απεγκλωβισμό των νεκρών, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι δύο τραυματίες 39 και 76 ετών, μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας και οι δύο νεκροί στο Κ.Υ. Κ. Αχαγιάς.

Θρίλερ με την αναγνώριση

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναγνώριση των δύο νεκρών. Για τον 41χρονο, μετά τον εντοπισμό της ταυτότητας υπήρξε η αναγνώριση από τους συγγενείς. Όχι όμως και για τον δεύτερο νεκρό που αρχικά υπήρξαν πληροφορίες που επρόκειτο για άλλο πρόσωπο και τελικά με τη μέθοδο των δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά του αργά το βράδυ της Τετάρτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος