FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για τη χριστουγεννιάτική σας διασκέδαση

Ημερομηνία: 23-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

1 χρόνος «Deus Ex Musica»

Στις φετινές γιορτές Χριστουγέννων, το «Deus Ex Musica», κλείνει ένα χρόνο ζωής και θέλει να το γιορτάσει μαζί σας, με “happenings on time”, ποιοτική μουσική και τιμές προσιτές για την εποχή μας. Το φάσμα μουσικής καλύπτει τόσο τον mainstream, όσο και τον underground ήχο σε σκηνές και είδη όπως η Rock, Funk, Jazz, Funk, Alternative, Elctronic, Dub, Trip Hop και άλλες και εκτελείται από DJ’s με εμπειρία στον αντίστοιχο χώρο του ο καθένας. Τετάρτη και Σάββατο – Dj Nikos (all around Rock, Funk & Jazz) Παρασκευή και Κυριακή – Dj Dori (Alternative Rock, Reggea, Swing, Rock’n’Roll) Δευτέρα και Πέμπτη – Dj Johnny Kintz (Electronica, Funk, Trip hop) Τρίτη – Dj Geozen (Dub, Electroni psy sounds) Let the music purify your soul!

deus

 

Από νωρίς στο «Νηπιαγωγείο»

Το Νηπιαγωγείο σας περιμένει τώρα στις γιορτές από τις 10:30 το πρωί ως αργά το βράδυ για καφέ, κρασί, μπυρίτσες, ρακόμελο και πλούσιες ποικιλίες!

nipio

 

Γευστικές επιλογές στο «Coq Au Vin»

Καλή γιορτινή εβδομάδα! Το «Coq Au Vin» μαζί σας καθημερινά 1-4 το μεσημέρι και 7 ως αργά το βράδυ για καλό φαγητό, κρασί και πολλά wine tastings!

coq-au-vin

 

Μουσικό τριήμερο στο «Δημοτικό»

Ένα ξεχωριστό μουσικό, διασκεδαστικό τριήμερο σας περιμένει στο «Δημοτικό» για να περάσετε τις γιορτές σας με ιδιαίτερο μενού. Επισκεφτείτε το!

dimotiko

 

Αμαρτωλές γιορτές στο… «Sinner»

Παραμονή Χριστουγέννων διασκεδάζουμε στο «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου…

sinner

 

Εορταστικό πρόγραμμα στο «My Friend’s» 

Πλούσιο το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και στο My Friend’s  στη Γαστούνη, για όλα τα γούστα! Ξεχωρίζουν τα Keep calm & drink cocktail και η retro greek βραδιά που επιστρέφει μετά από καιρό.

 mifrineds

«Ντέrτι» για τις λαϊκές σας βραδιές

Ένας νέος φιλόξενος χώρος κοντά σας για τις λαϊκές σας βραδιές. Το «Ντέrτι» άνοιξε και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επισκεφτείτε για να διασκεδάσετε! (Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση στην οδό Εθνικής Αντίστασης 15).

nterti-1

 

Καυτά Χριστούγεννα στο «Depot»

Απόψε η Εύα Λάσκαρη, το Σάββατο το κορυφαίο party των Χριστουγέννων με τον DINO MFU και την Κυριακή live με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο! Μόνο στο «depot club» στην Αμαλιάδα!

depot-xmas


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος