FOLLOW US: facebook twitter

Ζωοτροφές στις πυρόπληκτες Καυκωνία και Πεύκες από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Ημερομηνία: 23-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η NομαρχιακήEπιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας και η Οργάνωση Μελών Αρχαίας Ολυμπίας, συνεχίζοντας τις δράσεις τους για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου συνανθρώπων μας, προέβησαν σε διανομή ζωοτροφών στις πυρόπληκτες κοινότητες Καυκωνίας και Πευκών (Βύλιζας) την περασμένη Κυριακή.

Η δράση συντονίστηκε και υλοποιήθηκε από τον συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας, Παναγιώτη Φλεβοτόμο, τον συντονιστή της Ο.Μ. Αρχαίας Ολυμπίας και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτήρη Παπαηλιού, σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων, Γιώργο Ρηγόπουλο (Καυκωνία) και Ανδρέα Μαραγκό (Πεύκες). Παρεβρέθηκαν και μέλη της Ο.Μ. «Οι ζωοτροφές ήταν προσφορά της «Αλληλεγγύης για Όλους», η οποία για μια ακόμη φορά απέδειξε περίτρανα ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητες όχι μόνο για την ανακούφιση από τις συμφορές αλλά και για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Είναι χρέος μας να μην επιτρέψουμε να αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι οι πληγέντες συνάνθρωποί μας!Θερμές ευχαριστίες σε όλους/ες» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος