FOLLOW US: facebook twitter

«Ζωντάνεψε» η πόλη!

Ημερομηνία: 22-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Μεγάλη επιτυχία στην 5η Λευκή Νύχτα Πύργου που έδωσε “ανάσα” στην αγορά και τα καταστήματα

  • Πλημμύρισε με κόσμο ο Πύργος που απόλαυσε μια μοναδική βραδιά
  • Μοναδικός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεσήκωσε το κοινό με τη συναυλία του στην κεντρική πλατεία

Γράφει η Κική Κολοβέρουkkoloverou@yahoo.gr


Σε μια υπέροχη γιορτή εξελίχθηκε η Λευκή Νύχτα Πύργου το βράδυ του Σαββάτου, η 5η ουσιαστικά που διοργανώνεται μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, με χιλιάδες κόσμο απ’ όλη την Ηλεία να κατακλύζει κάθε γωνιά της πόλης.

Για ακόμα μια φορά, η διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη, κερδίζοντας το στοίχημα που φέτος δόθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου για πρώτη φορά και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσικές και χρώματα..

Χιλιάδες καταναλωτές πλημμύρισαν τα κεντρικά σημεία της πόλης, ψώνισαν στα καταστήματα εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές εκπτώσεις και παράλληλα διασκέδασαν με τις μουσικές εκδηλώσεις τοπικών συγκροτημάτων σε διάφορα σημεία του Πύργου.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν στο ύψος του Ταχυδρομείου στην οδό Μανωλοπούλου το τοπικό μουσικό σχήμα του Μίλτου Ξενοπανάγου αλλά και στην πλατεία ΟΤΕ ο Αλεξανδρόπουλος με την παρέα του, ενώ στη συμβoλή των οδών Γερμανού και Αιόλου απολαυστικά τραγούδια προσέφερε το συγκρότημα του Στάθη Θεοδόση και στην πλατεία Ιατρίδη ο Μανώλης Καλογερόπουλος με τους μουσικούς του.

Στους πεζοδρόμους ο Dj Bilion –Βασίλης Αρβανιτόπουλος χάρισε μοναδικές και πολύ δυνατές μουσικές, ενώ ο Dj Τάκης Γαβριλιάδης στην κεντρική πλατεία της πόλης έπαιξε αγαπημένα τραγούδια της νεολαίας. Και ο Πάνος Βαβίλης όμως, φιλοξενούμενος καταστήματος στον πεζόδρομο της Λετρίνων προκάλεσε “χαμό”!

Η υπέροχη βραδιά, έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος για δυο σχεδόν ώρες ξεσήκωσε το κοινό που καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής του, σιγοτραγουδούσε μαζί του!

Πριν εμφανιστεί στη σκηνή, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος και καλωσόρισε τον κόσμο και μάλιστα ανακοίνωσε πως οι μουσικές βραδιές δεν τελειώνουν προαναγγέλλοντας ακόμα μια συναυλία έκπληξη για την έναρξη των σχολείων. Και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τεράστια συμμετοχή και ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους γεμίζοντας ασφυκτικά την αγορά και τα καταστήματα της πόλης.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Λεβέντης, με δηλώσεις του, επισήμανε ότι η Λευκή Νύχτα ήταν ένα επιτυχημένο εγχείρημα, διότι βελτίωσε το κλίμα στην αγορά και στους καταναλωτές, ενώ αποτέλεσε και μια τονωτική ένεση στην οικονομία. «Το Επιμελητήριο Ηλείας στήριξε την προσπάθεια και είναι δίπλα στους επαγγελματίες, οι οποίοι παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του παγκόσμιου πληθωριστικού κύματος και της ενεργειακής κρίσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος