FOLLOW US: facebook twitter

Zizanio News:  Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω…

Ημερομηνία: 02-12-2022 | Συντάκτης:

Γράφει η Ζωή Μπέκιου, 15 ετών, 2ο ΓΕΛ Πύργου

Οι Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ημέρες Σταδιοδρομίας» που διοργανώνει η Εφημερίδα Πρωινή με την Αέναον ΚοινΣΕπ κάνει τον γύρο της Ηλείας για να φτάσει στους δύο της τελευταίους σταθμούς, την Αμαλιάδα και την Αρχαία Ολυμπία.

Σε μια εποχή όπου εμείς οι νέοι βομβαρδιζόμαστε από πληροφορίες και μηνύματα, καλούμαστε να ανακαλύψουμε και να επιλέξουμε το πεδίο σπουδών και το επάγγελμα που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Μέσα από την καθοδήγηση και τις συμβουλές του ομιλητή, Σπύρου Ζαφειρόπουλου, μας δίνεται η ευκαιρία να συλλογιστούμε, ο καθένας με τον εαυτό του, αν οι σπουδές που έχουμε επιλέξει μας εκφράζουν πραγματικά και να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη γύρω από το επάγγελμα.

Συμβουλές επίσης δίνονται σε μαθητές κυρίως της Β’ και Γ’ λυκείου για το πώς να οργανώσουν τον χρόνο τους και να είναι παραγωγικοί στη δύσκολη περίοδο των Πανελληνίων.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος καταφέρνει να διαχειριστεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο αυτό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας με χιούμορ, αλληλεπιδρώντας με το κοινό. Η νεολαία του νομού Ηλείας επικροτεί αυτή τη δράση των τοπικών μέσων να ασχοληθούν με τις νέες γενιές, δίνοντας βήμα στα προβλήματα που τους απασχολούν και πλάθοντας έτσι τη γενιά του αύριο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος