FOLLOW US: facebook twitter

Zizanio News – Alessandro Stevanon: «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις και να ακούς τη γνώμη των παιδιών»

Ημερομηνία: 08-12-2022 | Συντάκτης:

Συνέντευξη του μέλους της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής Ταινιών Μικρού Μήκους Μυθοπλασίας, στους Νίκο Σιδηροκαστρίτη & Δημήτρη Αναγνωστόπουλο /Επιμέλεια: Μαρισόφη Αποστολοπούλου

Έχετε συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ. Ποιες ομοιότητες και ποιες διαφορές βλέπετε με το Φεστιβάλ Ολυμπίας;

Όλα τα φεστιβάλ έχουν διαφορές και επίσης έχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Για μένα αυτό το φεστιβάλ είναι πολύ ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσω και να γνωρίσω πολλά παιδιά από όλο τον κόσμο και όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επιπλέον, είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι έχει την Camera Zizanio, γιατί μπορούμε να παρακολουθήσουμε ταινίες που δημιουργούνται από νέους και παιδιά. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα ευκαιρία.

Εργάζεστε στην κινηματογραφική βιομηχανία για πολλά χρόνια. Γιατί επιλέξατε συγκεκριμένα τις ταινίες μικρού μήκους;

Από την εμπειρία μου είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα όταν γυρίζω μια ταινία να παρουσιάζω τον εαυτό μου και την γνώμη μου. Επίσης, την άποψή μου για την ανθρώπινη ζωή και τον άνθρωπο και είναι ακόμα ενδιαφέρον να μοιράζομαι την αντίθετη γνώμη όταν παρακολουθώ μία άλλη ταινία από άλλες χώρες. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις και να ακούς την γνώμη των νέων και των παιδιών από ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου, γιατί ο κινηματογράφος είναι ένα πολύ δυνατό μέσο για να μιλήσεις από όλο τον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος