FOLLOW US: facebook twitter

Zizanio News: Aisha Sultanbekova: «Χαίρομαι που συμμετέχω στο Φεστιβάλ Ολυμπίας και μοιράζομαι την ιστορία της χώρας μου»

Ημερομηνία: 05-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Συνέντευξη στις μαθήτριες: Βιολέτα Σιδηροκαστρίτη, Κατερίνα Χρονοπούλου & Ανδριάνα Χρυσοστόμου

Πώς εμπνευστήκατε την ταινία;

Την ταινία την εμπνεύστηκα, από την ιστορία της οικογένειάς μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον θείο μου που ήταν καθηγητές.

Είσαστε χαρούμενη με το αποτέλεσμα ή θα θέλατε κάποιες αλλαγές;

Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελα να αλλάξω

Υπήρχαν δυσκολίες στα γυρίσματα;

Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, ειδικά δίπλα από το ποτάμι όπου το κρύο ήταν αβάστακτο. Αντιμετωπίζαμε συνεχώς προβλήματα με την κάμερα. Σταματούσαμε την εγγραφή, καθώς το χιόνι που έπεφτε πάνω στην κάμερα δεν βοηθούσε, με αποτέλεσμα ο κάμεραμαν να σκουπίζει με το ίδιο του το μπουφάν την κάμερα. Τα γυρίσματα κράτησαν περίπου 10 μέρες λόγω των αντίξοων συνθηκών.

Τι συναισθήματα σας δημιουργεί η συμμετοχή σας στο φεστιβάλ;

Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε αυτή η πρόσκληση και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω για 6η φορά στο φεστιβάλ, όπου από όσο βλέπω είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, Η.Π.Α. Πριν μια εβδομάδα παραβρέθηκα στην Ισπανία για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών και τώρα χαίρομαι που μπορώ και είμαι εδώ και μοιράζομαι την ιστορία της χώρας μου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος