FOLLOW US: facebook twitter

Zizanio News: Παπαδοπούλου & Δεληγιάννης: «Οι φίλοι από το Pitching Lab του φεστιβάλ βοήθησαν στην ταινία μας»

Ημερομηνία: 03-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι Έλενα Σχίζα, Παναγιώτης Λιάβας και Θανάσης Σπυρόπουλος είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με τη σκηνοθέτη της ταινίας μικρoύ μήκους “To the seventh”, Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, και έναν εκ των δύο σεναριογράφων της, τον Ταξιάρχη Δεληγιάννη.

Η ταινία αναφέρεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο στη σχέση γονιών και παιδιών, όπου οι πρώτοι ξεχνούν μερικές φορές τα “θέλω” και τις ελευθερίες των μικρότερων. Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο είχε συμμετάσχει στο περσινό 2ο Olympia Creative Ideas Pitching Lab, όπως αποκάλυψε ο κ. Δεληγιάννης, ο οποίος εξήρε το πόσο καλή και επαγγελματική  δουλειά γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια στο φεστιβάλ. Ειδικά το Pitching Lab είναι πολύ χρήσιμο και βοηθάει απίστευτα νέους κινηματογραφιστές να εισέλθουν στην βιομηχανία της 7ης τέχνης. Ακόμα, η κα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τον κινηματογράφο και πώς η λογοτεχνία της έδωσε τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να αγαπήσει αυτή την τέχνη και να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Τέλος και οι δύο έθιξαν πως είναι αναντικατάστατες οι προβολές στο σινεμά ή μια αίθουσα σε σχέση με αυτήν από μια οθόνη στο σπίτι μας, κάτι το οποίο αποδεικνύει την μαγεία ενός φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο κ. Δεληγιάννης, που είχε επισκεφθεί πέρυσι φεστιβάλ, τόνισε πως του λείπουν οι άνθρωποι και οι φίλοι που έκανε στον Πύργο, εκ των οποίων οι περισσότεροι συνεισέφεραν στην υλοποίηση της ταινίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος