FOLLOW US: facebook twitter

Ζητούνται απογραφείς για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις από την Ελληνική Στατιστική Αρχή

Ημερομηνία: 17-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ( ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων Γεωργίας -Κτηνοτροφίας περιόδου Μαρτίου – Ιουνίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημ οσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία .

H Απογραφή Γεωργίας – Κτηνοτροφίας θα διενεργηθεί με μικτό σύστημα, που περιλαμβάνει: α) ηλεκτρονική αυτοαπογραφή των γεωργικών – κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και β) συμπλήρωση ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων από τους απογραφείς, μέσω προσωπικών συνεντεύξεων με τους κατόχους των γεωργικών – κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων σε Δημοτικά/Κοινοτικά Γραφεία, συνεταιρισμούς κ.ά., ή, κατ’ εξαίρεση, μέσω τηλεφώνου ή μέσω προσωπικής συνέντευξης στην οικία του απογραφόμενου, για όσες γεωργικές – κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις δεν είναι δυνατή η αυτοαπογραφή, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων Γεωργίας-Κτηνοτροφίας, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος