FOLLOW US: facebook twitter

Ζήτησε να παραμείνουν τα Υποθηκοφυλακεία Βάρδας και Μυρτουντίων

Ημερομηνία: 16-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία, Πολιτική

morant-mpalaouras

Συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης παρουσία του βουλευτή Μ. Μπαλαούρα

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης  κύριο  κ. Κοσμάτο   υπεύθυνο για τον νέο σχεδιασμό των Υποθηκοφυλακείων παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Γερ.Μπαλαούρα είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης  Ναμπίλ Ιωσήφ Μοραντ  , σχετικά με τα Υποθηκοφυλακεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα ότι στο Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης  λειτουργούν δύο  Ειδικά Άμισθα Υποθηκοφυλακεία

  1. Υποθηκοφυλακείο Μυρτουντίων με έδρα τα Λεχαινά του Νομού Ηλείας ιδρύθηκε το 1911 και λειτουργεί έκτοτε ανελλιπώς. Λειτουργεί επίσης και ως Μεταβατικό Κτηματολογικό Γραφείο. Είναι το πρώτο σε δυναμικότητα σε ολόκληρη την περιοχή, έχει πλήρες αρχείο από το έτος 1853 και έχει πλήρη εξοπλισμό.
  2. Υποθηκοφυλακείο Βάρδας το οποίο λειτουργεί από το 1982 και λειτουργεί επίσης και αυτό ως Μεταβατικό Κτηματολογικό Γραφείο.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την παραμονή και των δύο Υποθηκοφυλακείων στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Ο Γενικός Γραμματέας υποσχέθηκε ότι θα λάβει υπόψιν του την πρόταση του Δημάρχου στην τελική διαμόρφωση της κατανομής των Υποθηκοφυλακείων που θα ισχύσει από τις αρχές του 2017 και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης χωρίς να ταλαιπωρούνται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος