FOLLOW US: facebook twitter

«Ζήσε Αθλητικά» με Δημήτρη Παπανικολάου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 17-06-2020 | Συντάκτης:

-Και νέα τηλεπίσκεψη αύριο Πέμπτη στο Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου, με το πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού

Σχεδόν καθημερινά διοργανώνονται τηλεπισκέψεις σε διαφορετικά σχολεία της χώρας μας, στο πλαίσιο της νέας δράσης του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά». Τη περασμένη Δευτέρα, ήταν η σειρά της πρώτης βάρδιας μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας.

Προσαρμοσμένο, λοιπόν, στις οδηγίες των επιστημόνων και στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που δεν επιτρέπουν αυτοπρόσωπες επισκέψεις στα σχολεία, το «Ζήσε Αθλητικά» συνεχίζει δυναμικά και με ασφάλεια, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις με τους μαθητές!

Η νέα πρωτοβουλία του προγράμματος αφορά συζητήσεις Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας με μαθητές δημοτικών σχολείων, διάρκειας μίας διδακτικής ώρας, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω της γνώριμης για τα σχολεία πλατφόρμας CiscoWebexMeetings

Ο μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, μίλησε με την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας για την αθλητική του πορεία τις αξίες του αθλητισμού και την προσφορά του στο σώμα και στην ψυχή. Ο Ολυμπιονίκης μας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τόνισε την σημασία της συνεχούς προσπάθειας. Οι μαθήτριες και οι μαθητές, ενθουσιασμένοι, ζήτησαν να επαναληφθεί η συνάντηση, αλλά από κοντά, την προσεχή σχολική χρονιά.

Για αυτή την εβδομάδα, η ατζέντα της νέας δράσης του «Ζήσε Αθλητικά», περιλαμβάνει ακόμα μια τηλεπίσκεψη αύριο Πέμπτη, στη δεύτερη βάρδια λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας, με τον Ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας, Κώστα Τριγκώνη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», με την αθρόα συμμετοχή Ολυμπιονικών, Πρωταθλητών, αθλητικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ, στοχεύει στο να φέρει την κοινωνία και ειδικότερα τη νέα γενιά ακόμα πιο κοντά στις αξίες του αθλητισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος