FOLLOW US: facebook twitter

“Ζεσταίνουν” τα τρακτέρ οι αγρότες στην Ηλεία!

Ημερομηνία: 28-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αγροτικά, Νέα

Σύσκεψη της ΟΑΣΗ χθες στην Αμαλιάδα και αύριο στο Παλαιοχώρι Γαστούνης


Τις μηχανές των τρακτέρ τους, για την πραγματοποίηση και μπλόκων στους δρόμους μαζί με τους συναδέλφους τους σε όλη τη χώρα, «προθερμαίνουν» βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων των αγροτών της Ηλείας.

Πραγματοποιώντας συνεδριάσεις των συλλογικών τους οργάνων, περιοδείες στα χωριά, συσκέψεις και ενημερώσεις των Ομοσπονδιών και Αγροτικών τους Συλλόγων, προχωρούν σε πολύμορφες δράσεις. Ταυτόχρονα, καλούν σε κλιμάκωση και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος, τονίζοντας πως ό,τι κέρδισαν, το κέρδισαν με τους αγώνες τους και τα τρακτέρ στους δρόμους, απέναντι στην εφαρμοζόμενη αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των έως και σήμερα κυβερνήσεων.
Σε αυτήν την ρότα και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας αλλά και σύλλογοι αγροτών συνεχίζουν τις ενημερώσεις τους στα χωριά, με σκοπό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και με μπλόκα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη το απόγευμα οι Σύλλογοι Καρδαμά και Αμαλιάδας οργάνωσαν κοινή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο, ενώ σήμερα Παρασκευή 28 Γενάρη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Παλαιοχώρι Γαστούνης στις 7 μ.μ., με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος