FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-Πανηλειακός 1-0: Πάλεψε πολύ, αλλά ήταν άστοχος

Ημερομηνία: 23-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός στάθηκε καλά στη Ζάκυνθο αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει με βαθμολογικό όφελος από το νησί, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου ήταν καλή κυρίως στο α΄ ημίχρονο, όπου είχε φάσεις να προηγηθεί στο σκορ. Δεν το έκανε όμως και στην επανάληψη υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Παρά ταύτα, ο νεανικός Πανηλειακός έδειξε πως θα το παλέψει και αν είναι λίγο πιο τυχερός θα πάρει πολύτιμους βαθμούς και μακριά από τον Πύργο.

Το παιχνίδι

Στο 1΄ ο Κούντικ βγήκε τετ-α-τετ και ο Καρακίτσος απέκρουσε. Στο 7′ ο Π. Τσίγκρηλας πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, και στο 9′  ο ίδιος παίκτης σούταρε  έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Κουτογλίδης. Στο 11′ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Πρέντι, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Πανηλειακό να είναι καλύτερος στο πρώτο τέταρτο.

Στο 13΄ ο Ζυγκερίδης γύρισε τη μπάλα στον Πούφλη και αυτός έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17′ ο Γιοχάνες μάρκαρε τον Π. Τσίγκρηλα στη μεγάλη περιοχή και οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν πέναλτι, που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Καδδά (Αχαΐας).

Στο 26΄ ο Ζυγκερίδης πλάσαρε αλλά ο Καρακίτσος απέκρουσε σωτήρια και στο 31′ ο Ζυγκερίδης έκανε το 1-0  όταν από διαδοχικά λάθη στην περιοχή του Πανηλειακού, σε φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον σκόρερ, που από κοντά πλάσαρε εύστοχα.

Στο 38΄ νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανηλειακό, με τον Πρέντι να βρίσκει τον Λούσκο που απέναντι από τον Κουτογλίδη πλάσαρε χωρίς δύναμη και ο γκολκίπερ της Ζακύνθου μπλόκαρε. Και στο 45΄είχαμε νέα ευκαιρία για τον Πανηλειακό, όταν ο Πρέντι σούταρε και ο Κουτογλίδης απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 1-0.

Μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 47′ δυνατό σουτ του Πρέντι έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 59′ εκτέλεση φάουλ του Πρέντι, μπλόκαρε εύκολα στη γωνία ο Κουτογλίδης και στο 63′ ευκαιρία για τη Ζάκυνθο, με τον Κούντικ να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 69΄ νέα ευκαιρία για τη Ζάκυνθο, με τον Μπεκατώρο να σουτάρει στην κίνηση και τον Καρακίτσο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 92΄ ο Ζυγκερίδης έβγαλε ασίστ στον Μαρίνο, που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ζάκυνθος: Κουτογλίδης, Μαρίνος, Μπεκατώρος, Πεταλωτής, Γιοχάνες, Ντάσης, Πούφλης (83′ Τσουκαλάς), Πατίλας (63′ Κολεύρης), Ζυγκερίδης, Σούρπης, Κούντικ (90+1′ Στίλα).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Νικολόπουλος, Δαλαβούρας (78′ Κωστόπουλος), Κύτταρης, Μπαβέλης, Δ. Τσίγκρηλας, Λούσκος (70′ Λιαρόπουλος), Π. Τσίγκρηλας (70′ Σταματελάτος), Μπάλλας (62′ Ασημακόπουλος), Πρέντι.

Φωτο: ioniansports.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος