FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-0: Δεν προέβαλε αντίσταση…

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν προέβαλε αντίσταση στον ΑΠΣ Ζάκυνθος στο νησί του Ιονίου. Ηττήθηκε 3-0, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το 31ο λεπτό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 βαθμούς.

Η Ζάκυνθος πίεσε εξαρχής και στο 16΄ άνοιξε το σκορ. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζυγκερίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπετανάκη.  Στο επόμενο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει  με ένα απευθείας φάουλ του Κακολύρη που έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι ο Πεταλωτής πριν η μπάλα περάσει τη νοητή γραμμή της εστίας.

Στο 21′ σουτ του Β.Τσουκαλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι και στο 26΄ έγινε το 2-0. Ο Κούτνικ βρέθηκε σε θέση για γκολ και δεν λάθεψε, βάζοντας γερά τις βάσεις της νίκης για τους νησιώτες.

Πέντε λεπτά μετά σημειώθηκε το 3-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπεκατώρου και φάση διαρκείας, ο Πούφλης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42′  είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο με τον Πούφλη να σουτάρει δυνατά από πλεονεκτική θέση και τον Καπετανάκη να διώχνει σε κόρνερ. Και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε σουτ του Τσουκαλά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και μόνο προς το τέλος του αγώνα η Ζάκυνθος είχε δύο ευκαιρίες με κεφαλιά άουτ του Ζυγκεκρίδη και σουτ του Ντάση που μπλόκαρε ο Καπετανάκης.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Δημήτρη Κατσιώλη στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 7 μήνες περίπου. Ο ικανός μέσος είχε υποστεί κάταγμα περόνης στο ματς των πλέι-οφ με τον Ενιπέα στο Λαντζόι, στις 19 Μαΐου.

Ζάκυνθος: Κουτογλίδης, Σ.Μαρίνος, Μπεκατώρος (81′ Κοτσώνης), Πεταλωτής, Κούνια, Ντάσης, Τσουκαλάς (70′ Τελλέν), Οβούσου, Πούφλης (61′ Κέντμαν), Κούντικ (35′ λ.τρ. Κολεύρης), Ζυγκερίδης

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Παπαδόπουλος, Γκούσκος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Καπλάνης, Κακολύρης (73′ Κατσιώλης), Πλαστουργός (59′ Κανάνι), Παναγόπουλος (51΄ Ρούμπος), Σκοζάι (80΄ Δούφας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος