FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-Αίας 1-1: Όρθιος στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της δυνατής Ζακύνθου. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου στάθηκε πολύ καλά, απάντησε στο γκολ της Ζακύνθου με τον συνήθη ύποπτο Ηλία Κουλούρη και επέστρεψε με έναν πολύτιμο βαθμό από το νησί.

Η Ζάκυνθος μπήκε δυνατά και στο 1΄ ο Στύλλα σούταρε ψηλά από καλή θέση μέσα στην περιοχή.  Στο 18’ έγινε το 1-0 με τον Σπύρο Ζώντο να σκοράρει μετά από γύρισμα στην περιοχή του  Σούρμπη. Ο Αίας όμως απάντησε άμεσα. Πέντε λεπτά μετά το 1-0, ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε διαδοχικά λάθη της άμυνας της Ζακύνθου και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν με τον Στύλλα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Στη συνέχεια ο Αίας ήλεγξε το ματς, δεν απειλήθηκε και μόνο στο 90΄ μια κεφαλιά του Κούνια από εκτέλεση φάουλ του Σούρμπη έφυγε άουτ.

Ζάκυνθος: Θεοδωρόπουλος Δ., Μαρίνος Σ., Κολεύρης Κ., Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Στύλλα (55’ Καρακούτης), Κωστάκης, Ζώντος Σπ. (64’ Τσουκαλάς Β.), Κάρλος Εντουάρντο (83’ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Κονδύλης

Αίας: Αντωνόπουλος, Μπουζούρας, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (90’ Μπαρδούσης), Κουλούρης (86’ Χριστοφοράτος), Γκρίλλας, Κάρδαρης (64’ Βράπι).

Φωτό: imerazante.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος