FOLLOW US: facebook twitter

Ζακυνθινή βοήθεια στους πρόσφυγες της Μυρσίνης

Ημερομηνία: 05-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

zakun8ini-voi8eia-mursini

Στάλθηκε χθες ακτοπλοϊκά μέσω Κυλλήνης

Αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για να προσφερθούν στους Σύριους πρόσφυγες της Μυρσίνης, στάθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου. Έχοντας προηγηθεί ανάλογες πρωτοβουλίες για τους πρόσφυγες σε Ειδομένη και Πειραιά, οργάνωσαν την αποστολή πακέτων με διάφορα είδη.

Το προσωπικό της Π.Ε. Ηλείας χθες παρέλαβε από το λιμάνι της Κυλλήνης όπου έφτασε με το πλοίο της γραμμής, τα πακέτα της βοήθειας και τα μετέφερε στο Κέντρο Φιλοξενίας LM Village. Εκεί παραδόθηκαν στο προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού που έχει αναλάβει την υποδοχή και διανομή κάθε είδους υλικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες.

arvanitakis-perif.symvoulos

Επικεφαλής για την υποδοχή της βοήθειας αυτής, ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης. Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για την προσφορά αυτή προς τους πρόσφυγες. «Παραλάβαμε τα πακέτα από την Κυλλήνη και τα μεταφέραμε στη Μυρσίνη για τη διανομή τους. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Π.Ε. Ηλείας έχει αναλάβει μια ανάλογη πρωτοβουλία για το σκοπό αυτό με την αρωγή των πολιτών και των φορέων, ώστε να συμβάλει κάθε ένας με όποιο τρόπο μπορεί» είπε χαρακτηριστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος